SMS ve Çağrı Engelleme Uygulaması: LINE whoscall - Haberler - indir.com

SMS ve Çağrı Engelleme Uygulaması: LINE whoscall

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya çapında tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması LINE, çağrı engelleme ve SMS engelleme imkanı tanıyan LINE whoscall- Caller ID&Block Android uygulamasını kullanıcılarına sundu.

Günlük hayatınızda sıkça karşılaştığınız reklam ve satış amaçlı aldığınız çağrı ve SMS'ler zamanınızı boşa harcamakta ve kullanıcıları oldukça sıkmaktadır. Reklam, satış amaçlı SMS ve çağrıların yanında ayrıca sık sık sizi arayan ve taciz eden kullanıcıları da hedef alan LINE whoscall uygulaması kullanıcılarını bu gibi durumlardan kurtarmayı hedefleyerek Android kullanıcılarına çağrı ve SMS engelleme imkanı sunmaktadır. 

İstenmeyen çağrı ve SMS'leri engelleyen LINE whoscall bilinmeyen numara sorgulama ve bilinmeyen numaraları görüntüleme servisi olarak da hizmet vermektedir. Kullanıcılar tarafından oluşturulan bir veritabanına sahip olan LINE whoscall gelen aramaların kaynağını bu veritabanı üzerinden otomatik olarak sorgular ve iletişim sırasında kullanıcılara numara ile ilgili uyarılar gönderir. Uygulamada dilediğiniz numarayı raporlama imkanına sahipsiniz.

Çevrimdışı veritabanı imkanı sunan uygulama ile internet bağlantınızın olmadığı durumlarda dahi LINE whoscall veritabanını cihazınıza indirebilir, gelen çağrı ve SMS'leri tanımlayabilirsiniz.

Kullanıcılarına istenmeyen çağrı ve SMS'Leri engelleme imkanı sunan LINE whoscall- Caller ID&Block Android uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilir ve uygulama hakkında fikir sahibi olabileceğiniz videoyu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

LINE whoscall Caller ID Block Tanıtım Videosu


PAYLAŞ