Smash Hit Oyunu Mobile Geliyor - Haberler - indir.com

Smash Hit Oyunu Mobile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sonsuz koşu türünde olan Smash Hit oyunu, yapımcı Mediocre Games tarafından yapılan açıklamaya göre 6 Mart tarihinde mobil platformlarda yayınlanarak indirmeye sunulacak.

Sprinkle oyunu ile beğeni kazanarak adını duyuran mobil oyun geliştiricisi Mediocre Games, ilginç bir oynanışa ve sıradışı grafiklere sahip olan sonsuz koşu türündeki oyunu Smash Hit'i 6 Mart 2014 tarihinde Google Play Store ve Apple App Store'da yayınlayacağını duyurdu.

Smash Hit Oyunu indir

Yolunuza çıkan her türlü engeli metalden oluşan topları fırlatarak yok etmek için çaba göstereceğiniz Smash Hit'de 50 farklı oda ile 11 farklı grafik tasarımını bulabileceksiniz. Oldukça heyecan verici arka plan müzikleri ile gerçekçi kırılma ve düşüş seslerinin kullanıldığı yapımda amacınız ise en fazla camı kırarak en yüksek puanı elde etmek olacak.

Henüz mağaza fiyatı hakkında açıklama yapılmayan Smash Hit için yayınlanan çıkış videosunu izleyebileceğiniz gibi üreticinin bulmaca oyunu türündeki diğer oyunu Sprinkle'yi aşağıdaki bağlantılar yardımıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.




Smash Hit Çıkış Videosu


PAYLAŞ