Smash Hit oynanış ve inceleme - Haberler - indir.com

Smash Hit oynanış ve inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-05 18:20:46
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Küçük bir top aracılığıyla, cam kırarak ilerlediğiniz ve stres atmanıza yardımcı olan mobil oyun Smash Hit, Mediocre tarafından geliştirildi. Oyun mobil platformlara çıktıktan sonra, oldukça beğenilen bir oyun oldu ki, indirilme sayısı 50 milyona kadar ulaştı. Strateji türünde gösterilen Smash Hit, Android ve iOS platformlarında oyunculardan aldığı yorumlarla da beğenildiğini ortaya koyuyor.

Sonsuz koşu oyunlarına benzeyen fakat bir sonu olması nedeniyle bu oyunlardan ayrılan Smash Hit?teki amacınız, size verilen bilyelerle önünüze çıkan engelleri kırmak ve bu engellere takılmamak. Oyuna ilk başladığınızda elinizde 30 adet bilyeniz bulunuyor ve siz oyunda ilerledikçe yeni bilyeler toplayabiliyorsunuz. Ne kadar çok bilye toplarsanız da, yanmamanız o kadar kolaylaşıyor. İlerledikçe oyun hem daha fazla zorlaşıyor hem de karşınıza çıkan engellerden kurtulmak için daha fazla bilye harcamanız gerekiyor. Engellerden kurtulabilmek için dikkat ve refleksiniz iyi olması gerekiyor. Bununla beraber, doğru zamanda doğru yere atış yapmalısınız ki, engelden kurtulabilesiniz. Herhangi bir engele çarptığınız takdirde, elinizdeki bilyelerin bir kısmını kaybediyorsunuz ve elinizdeki tüm bilyeler bitince, oyun da bitiyor.

Karşınıza  ilerleyen bölümlerde camlar dışında çıkacak olan bir engelde lazerler oluyor. Bu lazerlerden kurtulabilmek için, sol tarafta yer alan lazerin çıkış noktasına bilye atarak lazeri kapatmanız gerekiyor. Aynı şekilde zaman zaman karşınıza cam kapılar çıkıyor. Bu kapıları açabilmek için, kapıların üstünde bulunan düğmeye bilye atarak kapıyı açmalısınız.

Oyunu ilk açtığınızda, ?Classic? seçeneğini seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Dilerseniz oyuna başlamadan önce options tuşundan sesi kapatabilir ya da grafikleri üst düzeye çıkarabilirsiniz. Daha sonra Start diyerek oyuna başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ