Smart Kapp; Notları Telefonla Paylaşan Akıllı Tahta (Video) - Haberler - indir.com

Smart Kapp; Notları Telefonla Paylaşan Akıllı Tahta (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Smart Technologies adlı bir teknoloji firması tarafından geliştirilen Smart Kapp akıllı tahta, üzerine yazılan yazıları eşzamanlı olarak birden fazla akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar ile paylaşabiliyor.

Dijital ortamda not tutma sıkıntısından kurtarma amacıyla geliştirilen akıllı tahta Smart Kapp'yi kullanabilmek için sadece üreticinin hazırladığı uygulamanın cihaza yüklenmesi ve tahta ile eşleştirme yapılması yeterli oluyor.

SmartKapp

Tahtaya yazılan her şey gerçek zamanlı olarak birden fazla cihaza aktarılabildiği gibi tahta üzerinden herhangi bir yer silindiğinde ise cihaz üzerinden de bu kısım siliniyor.

Okullar, işyerleri ve konferans amaçlı salonlar için ideal kullanıma sahip olan Smart Kapp, ayrıca yazılan herşeyi USB bellek üzerine belge olarak aktarabiliyor. Cihaz ile bağlantının kesilmesi durumunda ise paylaşılan çizim ya da yazılar anında siliniyor. Bu sayede de bilgilerin güvenliği sağlanmış oluyor.

Şimdilik sadece ABD ve Kanada'da piyasaya sürülen akıllı tahta Smart Kapp'nin fiyatı ise 899 dolarSmart Kapp'yi daha yakından görmek için aşağıdaki Smart Kapp tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

SMART kapp Tanıtım Videosu


PAYLAŞ