Slider Revolution eklentisi ve kullanımı - Haberler - indir.com

Slider Revolution eklentisi ve kullanımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 17:00:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : İnceleme

Bu inceleme yazısı  Slider Revolution eklentisini konu alır ve kullanım detayları hakkında bilgiler vermeyi amaçlar.

Slider Revolution eklentisi ve kullanımı

Slider Revolution eklentisi themeforest.net sistemi üzerinden yaklaşık 30 dolara satılan, Wordpress websiteleriniz için harika sliderlar tasarlayabileceğiniz bir Wordpress eklentisidir.

Land Sliders Mobil Oyunu İncelemesiLand Sliders Mobil Oyunu İncelemesi

Websitelerinin genelinde kullanıcıyı karşılayan ilk sayfada slider bulunur. Çeşitli tanıtımlar veya hizmet reklamları içerebilir. Kullanıcı etkileşimi ve deneyimini üst düzeyde tutmak içn bu sistemi kullanmak doğru bir seçim olacaktır. 

Slider Revolution eklentisine  bazı temaları satın aldığınızda ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Tema dahilinde değilse kendiniz satın alabilirsiniz.

Slider Revolution eklentisinde katman katman çalışabilir ve her platform için  tasarım özelleştirmeleri yapabilirsiniz. Animasyonlarla destekleyebileceğiniz sliderlar kullanıcılarınıza siteniz hakkında olumlu düşünceler aşılayacaktır. Sitenizi daha dinamik hale getiren bu sistem Neredeyse hayal edebileceğiniz tüm slider tarzlarınızı profesyonel bir şekilde tasarlamanıza izin vermektedir.

Kısa kod mantığı ile çalışan Slider Revolution eklentisi  siz , tasarımı tamamladıktan sonra ilgili yerlere koymanız için size bileşenler ve kısa kodlar sunar ve geriye size en uygun konumu seçip profesyonel slider tasarımlarının tadını çıkarmak kalır. 


İlgili uygulamalar
Instagram için yeni emoji slider çalışması yayınlandıInstagram için yeni emoji slider çalışması yayınlandı

SlideShare Tanıtım Videosu


PAYLAŞ