Slack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Slack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Grup içi iletişim uygulamaları arasında popüler isimlerden olan Slack, Android ve web sürümlerinden güncellemeye gitti ve tasarımsal olarak yenilenmeye gitti. Şuan için iOS tarafında tamamen güncellenen Slack, yeni tasarıma ve iyileştirmelere kavuşmuş oldu. Daha çok iş dünyasında tercih edilen ve iş arkadaşları arasında hem yazılı hem de dosya paylaşımı olarak iletişimi sağlarken video konferans gibi özellikler de sunuyor. Slack, Nisan ayında web sürümünde tasarım olarak önemli yeniliklere gitmişti.

Slack iOS uygulaması komple yenilendi

Slack İçin Koyu Mod Desteği Betaya SunulduSlack İçin Koyu Mod Desteği Betaya Sunuldu

Web sürümü sonrasında Android uygulaması için de aynı tasarım yeniliklerini sunan şirket, şimdi ise iOS tarafında önemli güncellemesini sundu. Güncelleme notlarında uygulamanın altında bulunan gezinme çubuğu yerleştirildiği ifade ediliyor. Ayrıca iOS tarafında sistem bazlı geçişlerin kaydırma hareketi ile yapılması ise bu özelliği daha efektif bir hale getiriyor. App Store’daki yerini alan Slack uygulamasını güncelledikten sonra bu yeni özelliklere sahip olacaksınız. Slack iOS uygulamasının güncelleme notlarında yeni tasarımın sırayla tüm kullanıcılarda aktif edileceği yer alıyor.

Güncelleme notlarında ise “Önceki sürümde, insanların Slack’in mobil uygulamasında kullandıkları dört ana özelliğe ulaşmaları fazlasıyla karmaşıktı. Bu karmaşıklığı, uygulamanın alt kısmına yeni bir gezinme çubuğu ekleyerek düzelttik. Bu çubuk normalde ekranın sol tarafında bulunan sohbet veya kanal geçişlerini sağlayan yan çubuk ‘Ana Ekran’, kişisel mesajlaşmalar ‘DM’ler’, kişilerin sizi etiketlediği yerleri gösteren ‘Bahsetmeler’ ve o anki durumunuzu ve tercihlerinizi çok daha kolay ulaşabileceğiniz “Siz” sekmelerini barındırıyor.” Açıklaması bulunuyor.


İlgili uygulamalar
Slack kullanıcı sayısıyla kendi rekorunu kırdı!Slack kullanıcı sayısıyla kendi rekorunu kırdı!
Slack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalarSlack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalar

PAYLAŞ