Slack, Günlük 10 Milyon Aktif Kullanıcı barajını aştı - Haberler - indir.com

Slack, Günlük 10 Milyon Aktif Kullanıcı barajını aştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 14:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

İş dünyasına yönelik geliştirilen ve kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik kazanan Slack uygulaması, günlük 10 milyon aktif kullanıcıya ulaşarak önemli biri barajı aşmayı başardı. 

Slack nedir ve nasıl kullanılır ?

Mesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine SahipMesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine Sahip

Takım çalışmaları, iş takibi ve benzeri konularda kullanıcılara büyük kolaylık sunarak ortak bir çalışma platformu sunmayı başaran Slack, aktif kullanıcı sayısıyla da etkileyici bir rakama ulaşmayı başardı. Mesajlaşma özelliği ile kullanıcıların birbirine e-mail atmak yerine mesajlaşmasını ve daha hızlı bir şekilde sohbet etmesini sağlayan Slack, tüm bu özellikleri ile 10 milyon kullanıcıyı aşmayı başardı.

Slack başarısı blog yazısı ile duyuruldu

Konu ile ilgili hazırlanan bir blog yazısı, mevcut kullanım istatistikleri ile ilgili detayların öğrenilmesini sağlarken günlük 10 milyondan fazla aktif kullanıcısı olduğu öğrenilen platform dünyanın her yerinde kullanılmaya başlanmış durumda.

İstatistiklere göre uygulamayı kullanan kişilerin yüzde 50’si Amerika Birleşik Devletleri sınırları dışında bulunuyor. Bu bakımdan sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde değil dünya geneline yayılmayı başaran uygulama üstelik ücretli servisleriyle de oldukça popüler durumda.

10 milyon kullanıcısının yaklaşık %30’luk kısmı ücretli abonelik sistemini tercih etmiş durumda. Tüm bu gelişmeler ile birlikte 2019 yılındaki gelirin 640 milyon dolar olması beklenen şirket, mevcut gelişmesi ile birlikte hedeflerini de büyütmüş durumda. Şirketin piyasa fiyatı ise 7 milyar dolar olarak açıklanıyor. 

Slack'in yeni güncellemesi, DM'leri okuyabiliyor


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ