Slack Connect adını verdiği yeni özelliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Slack Connect adını verdiği yeni özelliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri popüler iş odaklı iletişim servislerinden birisi olan Slack, bugün itibariyle yeni Connect adlı bir özelliğinin duyurusunu yaptı. Şuan için sadece ücretli aboneliğe sahip kullanıcılar için gelen bu yeni özelliğin, Microsoft Teams ile olan rekabette eli güçlendirmesi bekleniyor. Bu yılın başında tüm dünya ülkelerinin en büyük problemi haline gelen koronavirüs salgını ile beraber kullanıcı hayatı oldukça değişti. Salgına karşı tedbirler noktasında ise birçok şirket evden çalışma sistemine geçiş yaptı. Bu genel çalışma sistemi ile beraber Slack gibi iş odaklı iletişim uygulamalarına da yoğun bir ilgi olmaya başladı. Bu tarz uygulamalara olan yoğun talep ile beraber geliştirici şirketlerde rakiplerinin önüne geçmek adına yenilikler geliştirmeye başladılar.

Slack tarafından duyurulan bu yeni özellik ile beraber bir başka işe yönelik iletişim uygulaması olan Microsoft Teams ile olan savaşında rekabeti daha da artacak. Slack tarafından çapraz iletişim özelliği olan Connect özelliği aktif edildi. Şuan için sadece ücretli kullanıcıların kullanabildiği bu özellik şuan için Microsoft Teams tarafında yer almıyor.

Slack kullanıcı sayısıyla kendi rekorunu kırdı!Slack kullanıcı sayısıyla kendi rekorunu kırdı!

Slack uygulamasına Connect özelliği geldi

Slack tarafından yapılan açıklamada yeni Connect özelliğinin e-postanın yerini alacak şekilde tasarladıklarını ve farklı kuruluşların iletişimde kalabilmesi noktasında daha verimli bir özellik olacağı ifade ediliyor. Connect ile çeşitli mesajların kuruluş içerisindeki ve dışındakiler ile alakalı kişilere genişletebileceğini aktaran şirket, şuan için ücretli bu özelliğini yakın zamanda tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak getireceğini de ifade ediyor.

Slack, bu yeni özelliğin ne kadar güvenli olduğuna dair de bazı açıklamalar yaptı. Buna göre şirket, Connect’in uzman ekipler tarafından oldukça güvenilir bir yapıda tasarladıklarını ve kurumsal seviyedeki tüm güvenlik özellikleri ile uyumluluk içinde olduğunu belirtti.


İlgili uygulamalar
Slack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalarSlack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalar
Slack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunulduSlack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunuldu

PAYLAŞ