Slack bildirimleri güncellendi - Haberler - indir.com

Slack bildirimleri güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Özellikle iş hayatının yoğun olarak kullanılan ve tercih edilen uygulamalarından birisi olan Slack, bildirimleri ile kullanıcıları memnun edeceğe benzeyen bir güncelleme alıyor. Rahatsız etme moduna getirilen yenilikler ile beraber kullanıcıların bildirim ayarlarını kontrol edebilmesi sağlanacak. Slack uygulamasında şuan için çevrim içi ve çevrim dışı olarak iki seçenek bulunuyor. Bununla beraber ise günün belli saatlerinde gelen bildirimler, kullanıcıların rahatsız etme modu açıldığı için bu noktada gösterilmiyor. Ancak bu mod için artık özelleştirme imkanı sunulacak. Popüler bu iş servis uygulaması Slack’in bildirimler tarafında baştan aşağı yenilenmeye gittiğini söyleyebiliriz.

Slack bildirimleri yenilendi

Slack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalarSlack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalar

Artık uygulama kullanıcıları, kendi istedikleri gibi bildirim zamanlaması gerçekleştirebilecekler. Daha öncesinde gece saatlerinde otomatik olarak aktifleşen rahatsız etme modu, kullanıcıların istediği gibi yönetilmesine olanak sağlanıyor. Böylece mesai saatleri haricinde veya izinli olunan günlerde bildirimlerin kapatılması mümkün olacak. Bu kapsamda rahatsız etme özelliği hem mobil hem de bilgisayarlarda kullanılabilecek. Slack bildirimleri için yapılan bu yeniliği kullanmak için uygulama üzerinden basit bir ayar gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunun için sol üstte yer alan kullanıcı ismine tıkladıktan sonra “Pause notifications” kısmında “Set a notification schedule” sekmesine tıklamanız gerekiyor.

Buraya tıkladıktan sonra kullanıcıların karşısına hangi günlerde ve saatlerde bildirim alma özelliğini aktif hale getirilebileceği yazıyor. Ayarı mobil cihazlarda aktif hale getirmek için ise uygulama ekranında sağ altta yer alan “You” sekmesine girmeniz gerekiyor. Buradan ise “Notifications” sekmesine girdikten sonra “Notification schedule” kısmına girmeniz gerekiyor. Her iki cihaz için yapılan ayar bu işlem için yeterli olacaktır.


Slack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunulduSlack uygulamasının yeni arayüzü iOS cihazlar için kullanıma sunuldu
Slack Connect adını verdiği yeni özelliğini duyurduSlack Connect adını verdiği yeni özelliğini duyurdu

PAYLAŞ