Skype'tan Android 4.0.3 desteği - Haberler - indir.com

Skype'tan Android 4.0.3 desteği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Skype'tan yeni bir revize çalışması daha geldi. Geçtiğimiz yıl Android sürümünü piyasaya süren Skype oldukça iyi dönüşler almıştı. Uygulama Google Play üzerinden tam 1 milyar kez indirildi. Skype'ı telefon üzerinden de kullanmak isteyen kişiler için oldukça sevindirici bir gelişme oldu. Yapılan bu çalışma gayet güzeldi fakat bir eksik vardı ki bu Skype geliştiricilerinin gözünden kaçmamış. Skype artık düşük Android sürümleri içinde çalışmaya başlayacak.

Bir optimizasyon sürecine giden Microsoft, düşük sürümlü Android kullanıcıları için bir çalışma yaptı. Bu çalışmaya göre artık Android eski sürümlü telefonlarda da Skype kullanmak mümkün olacak. Konu ile alakalı açıklama yapan Microsoft, ' Skype'ın, Android 4.0.3 sürümünden 5.1 sürümüne kadar tüm işletim sistemleri için güncelledik ve yeniden tasarladık. Kullanıcılar çok yakında gelecek güncelleme ile birlikte Skype'ın optimize edilmiş son halini kullanabilecekler.' Şeklinde konuştu.

 

Bu yeni revize edilmiş sürüm sayesinde çok daha az bir alan kaplayacak olan Skype aynı zamanda düşük RAM kullanımı ile karşımıza çıkacak ve tüm bunlar uygulama kullanımını hiçbir şekilde kötü etkilemeyecek. Microsoft, düşük Android sürümlü cihazlarda artık Skype'ın daha iyi görüntü ve ses kalitesiyle birlikte daha hızlı bir şekilde çalışacağının haberini kullanıcılarına duyurdu.  Tüm bu optimize çalışmaları Skype kullanımını büyük oranda etkileyecektir. Şimdilik gelişmeler bununla sınırlı kalsada Microsoft, Skype'ın mobil versiyonlarını geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmalalarına devam edecektir.





PAYLAŞ