Skype'a SMS desteği geliyor - Haberler - indir.com

Skype'a SMS desteği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-29 17:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Masaüstü versiyonu için son dönemlerde bir dizi yenilik alan Skype SMS desteği de alıyor. İşte detaylar.

Dünya genelinde kullanılan ve yeni özelikleri ile anlık mesajlaşma konusunda aktif bir rol üstlenen Skype, yeni güncelleme ile birlikte SMS desteği de vermeye başlayacak.

Skype, Uçtan-Uca Şifreli Mesajlaşma Kervanına Katılma YolundaSkype, Uçtan-Uca Şifreli Mesajlaşma Kervanına Katılma Yolunda

SMS Connect özelliği geliyor

SMS Connect özelliği ile birlikte kullanıcıların bilgisayarlarından SMS gönderip alabileceğini ifade eden Microsoft, hem iOS hem de Android sürümünde ilgili özelliğin destekleneceğini belirtti. Şu anda sadece test kullanıcıları tarafından denenen özellik, SMS dünyasına yeni bir soluk getirecek.

Mesajlaşma Uygulaması Signal, Skype'a Kripto Desteği Verecek

SMS Connect nerede kullanılacak? 

Windows 10’da desteklenen yeni özelik, Android ve iOS’ta ne zaman kullanılacağı bilinmiyor. Fakat kısa süre içerisinde tüm sürümlerde ilgili özelliğin güncelleme ile sunulacağı belirtiliyor. Fakat yeni özellik ile ilgili özelikle masaüstü versiyonda çok fazla hata olduğu geliştiriciler forumunda dile getirilmiş durumda. Bu nedenle mevcut durum nedeniyle Microsoft’un Skype planlamalarında gecikme yaşaması da söz konusu. Skype kontör üzerinden çalışan bir sistem olsa da SMS konusunda herhangi bir ödemenin yapılması söz konusu değil.


Skype'te Önlenemeyen Önemli Bir Açık BulunduSkype'te Önlenemeyen Önemli Bir Açık Bulundu
Skype'ta büyük tehlikeSkype'ta büyük tehlike
Skype'tan Android 4.0.3 desteğiSkype'tan Android 4.0.3 desteği

Skype Sohbet Link Özelliği


PAYLAŞ