Skype Windows 8 Görüntüleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Skype Windows 8 Görüntüleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8'i herkes merakla beklerken, Microsoft'ta kendi bünyesindeki programların Windows 8 sürümlerini hazırlamak ile meşgul. Son ekran görüntüsü dışarı sızan program ise Skype oldu.
 
Microsoft'un en önemli silahlarından biri olması beklenen Skype'ın sızdırılan görsellere göre yenilenen yüzünde Metro arabirimine uydurulduğu gözüküyor. Yazılımın çok daha sade bir yapıya kavuşturulduğunu söyleyebiliriz. Bu görüntülerle birlikte görsel Windows ve Skype'ın görsel bütünlüğü de sağlanmış oluyor.
 
Neowin tarafından yayınlanan fotoğrafların uygulamanın önizleme sürümüne ait olduğu açıkça belirtilmiş durumda. Fotoğrafların önizleme sürümüne ait olması, bu sürümün yakında Microsoft tarafından yayınlanabileceği ya da şirketin iç test sürecinde olduğu anlamına gelebileceği düşünülüyor. Diğer özellikler arasında mevcut Skype özelliklerinin dışında favorileri ana ekrana yerleştirebilme özelliği dikkat çekiyor. Microsoft' tan sızıntıya dair bir açıklama yapılmazken, beta ya da final sürümünün yayınına ilişkin de bir bilgi verilmedi.




PAYLAŞ