Skype Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Skype Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 15:19:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

İnternet üzerinden görüntülü ve yazılı olarak iletişim kurma aracı olan Skype, sosyal medyaların bu imkanı sunması ile beraber eski popülerliğini kaybetmiş gibi gözüküyor. Bu konuda hem Android hem de iOS cihaz kullanıcılarının en çok tercih ettikleri uygulama elbette ki WhatsApp. WhatsApp uygulaması üzerinden de hem görüntülü hem de yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. İlk çıktığı günlerde sizde Skype uygulaması ile görüntülü konuşmayı tercih eden fakat sonrasında ise WhatsApp uygulamasına da görüntülü konuşma özelliğinin gelmesi ile beraber bu ihtiyacınızın karşılanması halinde Skype uygulamasına ihtiyaç duymayan kullanıcılar arasında yer alıyorsanız sizde Skype uygulamasını tamamen akıllı cihazınızdan silmek isteyebilirsiniz. Skype uygulamasının akıllı cihazınızda daha fazla yer kaplamasını istemiyorsanız nasıl sileceğiniz konusunda yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Ücretsiz bir şekilde görüntülü, sesli ve aynı zamanda yazılı iletişim kurma imkanı tanıyan Skype, hem mobil hem de masaüstü kullanımlar için sıklıkla güncellenerek kendini yeniliyor. Uygulamaya gelen güncellemeler genellikle hata düzenlemeleri ve performans iyileştirmeleri olmasındansa genellikle yeni özellikleri içeriyor. Bu da ne olursa olsun Skype'dan vazgeçmek istemeyen kullanıcılar için güzel bir durumdur. Geçmişte önemli bir noktada yer alan MSN uygulamasının yerini alan Skype, WhatsApp sohbet uygulamasının görüntülü konuşma özelliğine kavuşması ile elbette ki eski gücünü kaybetti. Skype uygulamasını görüntülü konuşma özelliğine sahip olması ile beraber WhatsApp uygulamasının yanında ek olarak kullanan kullanıcıların çoğu uygulamalarını geri de bırakarak tamamen WhatsApp uygulamasını tercih etmeye başladı. Bu durumda da Skype uygulamasını akıllı cihazlarından silmeyi tercih ediyorlar. 

Android ve iOS'ta Skype sohbetleri nasıl temizlenir?Android ve iOS'ta Skype sohbetleri nasıl temizlenir?

Sosyal medyalar arasında hem mobilden hem de masaüstünden hesap silme özelliğini sunmayan tek uygulama sanırım Skype. Uygulamanızı silmek istediğinizde Skype destek sayfasında yer alan hesap silme ya da kapatma ile ilgili bir makale ile karşı karşıya geliyorsunuz. Fakat burada şöyle bir sorun var ki o da Skype hesabı Microsoft hesabı ile beraber çalıştığı için Microsoft hesabınızı kapatmak için izleyeceğiniz adımlar yer alıyor. Bu durum karşısında Skype'ın Microsoft hesabınız ile bağlantısını kaldırmayı düşünebilirsiniz fakat Microsoft'ta buna izin vermiyor. Skype ile bağlantılı olan Microsoft hesabınız da sizin için önem arz etmiyorsa şu adımları izleyerek Skype hesabınızı tamamen silebilirsiniz;

Skype Hesap Silme İşlemleri 

- Skype hesabını tamamen silmek için ilk olarak Hesap Kapatma sayfasına gidin. Burada eğer Microsoft hesabınız açık değilse hesap açma sayfası ile karşılaşacaksınız. İlk olarak hesabınızı açın ve işlemlerinize devam edin. 

- Giriş işlemi tamamsa, karşınıza çıkan ilk sayfada Skype hesabınızı kapatmadan önce abonelik iptal işlemini nasıl yapacağınız konusunda Skype kontörünüzü nasıl kullanacağınız, sıfırlama korumasını nasıl devre dışı bırakmanız gerektiği gibi önemli yapılacaklar listesi ile karşı karşıya geleceksiniz. Silme konusunda eminseniz İleri tıklayarak işlemlerinize devam edin. 

- Son adım olarak ise hesabınızı kapattığınız taktirde hangi bilgilerinizin kaybolacağını göreceksiniz. Hesabınızı neden silmek istediğinizi de belirterek Hesabı Kapatmak Üzere İşaretle seçeneğine tıklayarak Skype - Microsoft hesabınız kapatma işlemini gerçekleştirin. Hesap kapatma işlemi 60 gün içerisinde gerçekleşiyor, kararınızı değiştirirseniz hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır. 


İlgili uygulamalar
Skype ve OneDrive uygulamaları birleşiyorSkype ve OneDrive uygulamaları birleşiyor
Skype Web Sürümü Yeni Görünümüne KavuştuSkype Web Sürümü Yeni Görünümüne Kavuştu
Skype yeni özelliği ile gizliliği tehlikeye atıyor!Skype yeni özelliği ile gizliliği tehlikeye atıyor!

PAYLAŞ