Skype For Business Önizleme Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

Skype For Business Önizleme Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Microsoft, merakla beklenen Skype'ın yeni versiyonunu Skype for Business önizleme olarak yayınladı. Çeşitli Office uygulama seçenekleriyle iş dünyasına büyük destek olacak İşletmeler İçin Skype dediğimiz Skype for Business'in tam sürümü Nisan ayında yayınlanacak.

Skype for Business'ta neler olacak?

Lync özelliği sayesinde Office, alışılmış Word, Excel ve Outlook uygulamalarından vazgeçerek sesli ve videolu görüşme, özel yada grup mesajlaşma imkanı sunacak. Ayrıca online toplantı, bilişim teknolojileri departmanı için uyumluluk ve kontrol araçları ve kurumsal düzeydeki güvenlik önlemleri sunuyor. 

Skype programı aynı zamanda kullanıcıların Outlook üzerinden Skype kullanarak bağlanmalarını sağlıyor. Lync ve Skype kullanıcılarını da buluşturan uygulama üzerinden sizin kurumunuzda olup olmaması önemli olmadan istenilen kullanıcı ile iletişim kurulabilmesini sağlıyor. 

Önizleme sürümünde klasik Skype dizaynı göze çarpıyor. Kullanıcıların ücretsiz olarak indirip deneyeceği Skype for Business'in önizleme sürümünde bulunan hatalar düzeltilerek son halini alacak.

Yazılımı indirmek ve denemek için Skype for Business bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ