Skype, Çoklu Video Konferans Özelliğini Ücretsiz Yaptı - Haberler - indir.com

Skype, Çoklu Video Konferans Özelliğini Ücretsiz Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Skype, kullanıcıların uzun zamandır kredi ve ücret karşılığında yapabildikleri grup video görüşme hizmetini artık tüm dünya kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğunu resmi blogu üzerinden duyurdu.

Bugüne kadar sadece 2 kişilik video görüşmelerine ücretsiz olarak izin veren Skype, bu özelliğini 2'den fazla kişi arasındaki konuşmalar için de ücretsiz yapılabileceğini açıkladı. Video görüşme özelliğini bugüne kadar ücretli olarak veren Skype, 2011 Ocak ayından bu yana günlük 4.99 USD, aylık da 8.99 USD bedel ile kullandırıyordu. 

Skype'ın bu duyurusuyla beraber daha yaygın bir hale geleceğini ve kullanıcı sayısı bakımından oldukça yüksek bir artış sağlayacağınız tahmin ediyoruz.

Skype Ücretsiz Grup Görüşme

Bugün itibariyle tamamen ücretsiz olarak yapılabilecek video görüşmeleri PC ve Mac cihazlarda 10 kişiye kadar destekleneceği gibi Xbox One kullanıcıları ise en fazla 4 kişiye kadar görüşmelerini gerçekleştirebilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Skype'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve Skype'ın grup video özelliğini Windows üzerinde nasıl kullanabileceğinizi anlatan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Skype Video Görüşmesi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ