SkyDrive'ın Yeni Adı OneDrive Oldu - Haberler - indir.com

SkyDrive'ın Yeni Adı OneDrive Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl İngiliz uydu TV servisi BSkyB ile SkyDrive'ın isim hakları nedeniyle davalık olan Microsoft, bulut depolama hizmeti SkyDrive'ın isminin önümüzdeki günlerde değişerek 'OneDrive' olacağını açıkladı.

Birleşik Krallık'taki mahkeme kararına hiç bir itirazda bulunmayan Microsoft, yeni markası 'OneDrive' a geçiş sürecinde SkyDrive adını kullanmak için izin almış ve geçici bir süreliğine bu markayı kullanmaya devam etmişti. Sürenin dolması ile beraber Microsoft yeni bulut depolama servisinin adını 'OneDrive' olarak tüm dünyaya duyurdu. Karar sadece Avrupa Birliği ülkelerini kapsıyor olsa da Microsoft olabilecek karışıklıkları önlemek amacı ile değişikliği küresel çapta gerçekleştireceğini bildirdi.

Tüm belgeler için tek adres olması ve tüm cihazlarda sorunsuz bir bağlantı olanağı sunmak için OneDrive adını tercih eden Microsoft, önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunacağı yeni isimdeki bulut depolama servisi ayrıca beraberin bazı yenilikleri de getirecek. Gelecek olan yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız mail adresinizi buraya tıklayarak kayıt edebilirsiniz.

Son olarak bu değişiklik ile beraber Xbox One, Windows, Android, iOS ve Windows Phone platformlarında hizmet veren SkyDrive'ın büyük bir güncelleme alması da bekleniyor. Ayrıca Microsoft'un OneDrive için hazırladığı tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ