Sizin için seçtiğimiz 6 Android uygulama ve oyun - Haberler - indir.com

Sizin için seçtiğimiz 6 Android uygulama ve oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-10 21:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazınızda ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunlar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Her akıllı cihaz kullanıcısı sevdiği uygulamaları ve oyunları ücretsiz olarak kullanmak ister. Kısa süreliğine bedava olarak dağıtılan uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları ve oyunları

No Paint

23,99 TL fiyat etiketine sahip olan No Paint oyunu 8 saat boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Boş vaktinizi sıkılmadan geçirmek için sıradışı bir oyuna ihtiyacınız varsa No Paint oyunundan faydalanabilirsiniz. Oyunda her 'Paint' tuşuna bastığınızda rastgele bir çizim yapılıyor. Bu çizimi beğenmezseniz 'No"ya, çizimi devam ettirmek isterseniz 'Paint'e basmanız yeterli. Ortaya çıkan sanat eseri de cihaza kaydedilebiliyor.

Android için No Paint indir

iOS için No Paint indir

2048 - Puzzle Game

Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan Puzzle Game oyunu 18,99 TL fiyat etiketine sahip olurken 5 günlüğüne ücretsiz olarak sunuluyor. Aslında bu oyunun klasik 2048 oyunundan neredeyse hiçbir farkı yok. Normalde 19 TL'ye satılan bu oyun, yalnızca 2048'in farklı grafiklerle karşımıza çıkmış hali.

Android için 2048 - Puzzle Game indir

iOS için 2048 - Puzzle Game indir

Kayıp Gemi Avı

Macera oyunları kategorisinde yer alan Kayıp Gemi Avı oyunu adından da anlayacağınız üzere çılgın bir maceranın peşinden gideceğiniz ögeler sunar. 19,99 TL fiyat etiketine sahip olan oyun 2 günlüğüne ücretsiz olarak sunuluyor.  Türkçe dil desteğine sahip olan Kayıp Gemi Avı, son zamanlarda güncellenerek yeni içeriklere de kavuştu. Eğer macera oyunlarını seven biriyseniz çokça sevilen bu yapıma bir şans verebilirsiniz.

Android için Kayıp Gemi Avı indir

File Manager Pro

Normal fiyatı 31,99 TL olan bu kaliteli uygulama 7 gün boyunca ücretsiz olarak indirilebiliyor. Dosyalarınızı tek bir uygulama üzerinden yönetebilmek, sıkıştırabilmek ve daha fazlasını yapabilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama ile beraber akıllı cihazınızın verimliliğini artırabilirsiniz. 

Android için File Manager Pro indir

iOS için File Manager Pro indir

Snipback

Uygulama mağazasının araçlar kategorisinde yer alan Snipback 18,99 TL fiyata sahip olurken 4 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Basit bir arayüze ve kolay kullanıma sahip olan bu uygulama sayesinde ekranınız kapalıyken de ses kaydı alabilir, ses kayıtlarınızı da yönetebilirsiniz.

Android için Snipback indir

iOS için Snipback indir

Blue Light Filter Pro

Akıllı cihazınızda çeşitli kişiselleştirmeler yapmak için kullanacağınız Blue Light Filter Pro uygulamasına ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz kalma süresi şu an için bilinmiyor. Her gün ekrana baktığımız şu günlerde gözünüze yardımcı olacak olan bu uygulama, istediğiniz zaman mavi ışık filtresini açmanızı sağlıyor. Bununla birlikte uygulamada istediğiniz saatte mavi filtrenin açılmasını da sağlayabilirsiniz.

Android için Blue Light Filter Pro indir

Video Enhancer

Araçlar kategorisinde yer alan ve kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlayan bu kaliteli uygulamaya da ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Video Enhancer Pro sayesinde bir video izlerken ekran parlaklığınızın otomatik olarak ayarlanmasını sağlayabilir, ekran parlaklıklarının uygulamaya göre değişmesini de ayarlayabilirsiniz.

Android için Video Enhancer indir

iOS için Video Enhancer indir





PAYLAŞ