Sizi sıkıntıdan kurtaracak 25 MB'den küçük 10 oyun - Haberler - indir.com

Sizi sıkıntıdan kurtaracak 25 MB'den küçük 10 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiği günden beri birçok işlerimize ortak eder hale geldik. Hatta öyle ki bu ortaklık her geçen gün daha da arttı. Artık günümüzde akıllı telefonlar vazgeçilmezimiz oldu. Öyle ki yanımızda akıllı telefonumuz yoksa sanki kolumuz ya da bacağımız eksikmiş gibi hisseder olduk. Bu durumun olumlu ve olumsuz birçok yanı var. Ancak bugün bundan bahsetmeyeceğim.Benim asıl bahsedeceğim konu vazgeçilmezimiz olan bu akıllı telefonlarımızda eğlenceli vakit geçirmemiz için 10 farklı seçenek sunacağım. 

25 MB düşük oyunlar neler?

Bazen ofiste, bazen seyahat ederken, bazen bir parkta otururken veya kumsalda güneşlenirken akıllı telefonlarımızda oyun oynamayı birçok insan seviyor. Helede birini beklerken veya zaman geçmediği durumlarda bu telefonlar daha da vazgeçilmezimiz oluyor. Ancak bazen öyle oluyor ki akıllı telefonumuzda yer bulmadığımız için ya da yeterli alan olmadığı için oyun indiremiyoruz. Bugün haberimizde ise 25 Megabayttan düşük olan ama eğlencesi oldukça yüksek olan oyunları sıralayacağım. Gelin bitlikte bu oyunlar neler göz atalım. 

1- Dr. Driving 

2- Stick Hero

3- Mekorama

4- Robotek

5- Stairway

6- Physics Pencil

7- Satranç

8- Twist

9- Cyclus

10- Death Moto 4 

Yukarıdaki listede yer alan oyunların birçoğuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Size sunduğum bu oyunlar hem sıkılmaktan kurtaracak hem de eğlenceli bir vakit geçirmenize neden olacak. Size sunduğum görsellerden de anlayacağınız üzere oyunlar bir hayli eğlenceli. Üstelik eğlenceli olduğu kadar da cihazınızda çok fazla yer kaplamayacak. Bu sayede kasılmada olmadan da istediğiniz oyunu dilediğiniz gibi oynayabileceksiniz. 





PAYLAŞ