Sızdırmalara karşı Yüzüklerin Efendisi’ne özel koruma! - Haberler - indir.com

Sızdırmalara karşı Yüzüklerin Efendisi’ne özel koruma!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 09:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi için çalışmalarını sürdüren Amazon, sızdırma olmaması adına güvenlik seviyesini en üste çıkardı. İşte yeni dizi ile ilgili yaşanan gelişmeler. 

Amazon, Lord Of the The Rings için büyük yatırım yapıyor 

Tüm dünyada yakından takip edilen Yüzüklerin Efendisi, dizi ile ekranlara gelecek. Yeni dizi için Amazon cephesinde çalışmaların oldukça yoğun olduğu bilinirken bu hafta itibari ile gelen bilgiler oldukça dikkat çekti. Zira Amazon tarafından Yüzüklerin Efendisi dizisinin herhangi bir sızdırma olmaması adına özel güvenlik önlemleri aldı.

Game of Thrones sonrasında sıra Yüzüklerin Efendisi’nde

Daha önce Game of Thrones adlı dizi için benzer önlemler alınırken bu dizi sonrasında Yüzüklerin Efendisi için güvenlik önlemlerinin daha da arttırıldığı belirtildi. Şu ana kadar gelen bilgiler oldukça sınırlı olurken dizi için yer belirlenmesi adına yapım ekibinin turist kılığında İskoçya başta olmak üzere farklı ülkelerde araştırma yapmaya başladığı belirtildi. Gizlilik içerisinde sürdürülen çalışmalar, Amazon Studios’ta yer alan sınırlı sayıdaki çalışan ile sürdürülürken konuyla ilgili yapılan açıklamalar gündemde yer alan bu güvenlik iddialarını da resmen doğruladı.

Yüzüklerin Efendisi yapımcısından net açıklama geldi

Amazon Studios ekibinde yer alan yetkili isimlerden Jennifer Salke, konuyla ilgili net ifadeler kullanarak güvenlik noktasında özel önlemler alındığını doğruladı. “Kilit altında tutulan harika bir yazar odamız var. Orada gerçekten çok heyecan verici işler üretiliyor. Santa Monica’da çalışıyorlar. Büyük bir kontrol altındalar ve pencereleri dahi dışarıdan görünmeyecek şekilde kapatılmış durumda. Kapıda her zaman bir güvenlik memuru duruyor. İçeri girebilmek içinse parmak izi sensörlü bir kapıdan geçmeniz gerekiyor.” diyen Salke, bu konuda işi ne kadar ciddiye aldıklarını ve önemsediklerini de gösteriyor.

Diziler için yapılan sızdırmalar dizilerdeki beklentileri düşürürken Yüzüklerin Efendisi için önlemlerin başarılı olması halinde hem beklenti hem de ilginin yüksek olacağını söylemek mümkün. Fakat dizisin 2021 yılında yayınlanacağı göz önünde bulundurulduğunda bu çalışmalar için büyük bir çabanın da harcanması gerekecek. Game of Thrones sonrasında oluşacak büyük bir boşluk, Yüzüklerin Efendisi dizisi ile doldurulmak isteniyor ve bu nedenle durum çok daha kritik. 

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu Yayınlandı! (Video)





PAYLAŞ