Sızdırılan ZTE Axon S yan kızağıyla dikkat çekiyor! - Haberler - indir.com

Sızdırılan ZTE Axon S yan kızağıyla dikkat çekiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 12:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

ZTE’nin ZTE Axon S adı ile yeni bir telefonu için ilk sızdırmalar geldi. Telefon yan kızağıyla tasarım noktasında oldukça dikkat çekici. İşte detaylar. 

10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor 

Trump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilirTrump'tan, Huawei ve ZTE yasağı gelebilir

Çin’in yerel üreticilerinden birisi olarak uluslararası alanda dikkat çekmeye başlayan ZTE; yeni modeli için oldukça iddialı. Öyle ki yeni tasarımında yandan kızak sistemini tercih eden marka, ZTE Axon S modeli ile bu konuda bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Tasarım ve farklı konsepte sahip cihazlar adına son dönemlerde son derece hareketli olan marka, daha önce de çift ekranlı Axon M cihazıyla dikkatleri toplamayı başarmıştı. Çift ekranlı Axon M, çıkıntılı kamera sistemine sahip Axon V ile birlikte şimdi ZTE Axon S ile yeniden telefon sektöründe farklılık hedefleniyor.

ZTE Axon S nasıl olacak?

ZTE Axon S ile birlikte farklı bir deneyim sunacak ZTE, kızak kullanımını kullanıcılarıyla buluşturacak. Telefonlarda kullanılan kızaklar genelde üste ve alta doğru bir hareket yeteneğine sahip olurken yeni telefonda kızak yana doğru hareket edecek.  Ön ve arka kameraların da yerleştirildiği kızak bölümü, böylece kullanılmadığı durumlarda ayrıntıları da gizleyecek.

Telefonda donanımları da güçlendiren ZTE, 48 ve 19 Megapiksel çözünürlüklü güçlü kamera sistemine sahip ve bu üçlü kamera sistemi 5x optik zoom yeteneğine de sahip. Ön kamerada ise çift kamera tercih edilmiş durumda.

Telefonda yer alan diğer özellikler ise şöyle;

  • Snapdragon 855 işlemci
  • 5G destekli Snapdragon X50 modem
  • 6 GB RAM
  • 128 GB dahili depolama alanı sunması
  • 6.8 inç ekran + parmak izi okuyucusu 

5G yarışına ZTE'den Axon 10 Pro modeli geldi 



PAYLAŞ