Sızdırılan Sony Xperia 0 özellikleri - Haberler - indir.com

Sızdırılan Sony Xperia 0 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 21:03:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji firması Sony'nin yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı ve bu amiral gemisini tanıtacağı söylentileri sızdırıldı. Şirket ayrıca 2020 yılında yeni model atağı yapacağını duyurmuştu. Şimdi de bu modellerden birisi olan Sony Xperia 0 özellikleri ortaya çıktı. 

Sony firması, Xperia 0, Xperia 1.1, Xperia 3 ve Xperia 5.1 modelleri ile büyük bir atak yapmak için hazırlanıyor. Aynı zamanda bahsi geçen bu modellerin Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile donatılacağı ve 5G bağlantısına sahip olacağı paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. 

Sony, mobil hizmetlerini sonlandırmaya devam ediyorSony, mobil hizmetlerini sonlandırmaya devam ediyor

Sony Xperia 0 özellikleri

Özellikle Xperia 0 modelinin 5K çözünürlüğe sahip bir ekran ve altı lens donanıma sahip güçlü bir kamera ile geleceği söylentiler arasında. Xperia 1.1 modeli şubat ayında tanıtılacak. Muhtemelen 4K çözünürlüklü bir ekran ve dört kamera ile gelecek. 

Xperia 5.1 modeli ise dört arka kameraya sahip olarak ve QHD bir ekranla geleceği ön görülen gelişmeler arasında yer alıyor. Ayrıca 3 kamera ve QHD bir ekranıyla Xperia 3 modelinin de geleceği konuşulan söylentiler arasında. Fakat bütün bunlara rağmen henüz net bir tarih verilmedi. 

Tüm bunlara ek olarak şirketin Xperia 10 ve Xperia 10 Plus modellerini takip etmesi muhtemel yeni bir orta segment cihaz tanıtılacağı da söylentiler arasında. Bu cihazların da 5G desteği ile gelmesi beklenen gelişmeler arasında yer alıyor. Fakat bu modeller en üst seviye yonga setinden mahrum kalacak. 

Sony, yeni cihazlarını Şubat ayında gerçekleşecek MWC 2020 etkinliğinden sonra resmi olarak açıklayacak.

 


Sony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklamasıSony CEO'sundan heyecanladıran PlayStation 5 açıklaması

PAYLAŞ