Siyasi Simülasyon Oyunu Democracy 3, iPad'e Geliyor - Haberler - indir.com

Siyasi Simülasyon Oyunu Democracy 3, iPad'e Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen yıl masaüstü platformlarında yayınlanarak popülerlik kazanan siyasi simülasyon oyunu Democracy 3, geliştirici tarafından yapılan duyuruya göre önümüzdeki günlerde iPad cihazlar için uygulama mağazasındaki yerini alacak.

Oyun geliştiricisi Positech Games tarafından yapılan açıklamaya göre, Democracy 3'ün iPad versiyonu şirketin planları dahilinde yer aldığı belirtiliyor. Ancak bununla beraber henüz oyunun ne zaman ve ne kadar ücretle satışa çıkacağı konusunda bir bilgi açıklamada belirtilmiyor.

Democracy 3 indir

Bir ülkenin liderlik koltuğuna oturarak, oyun içerisindeki hassas dengelerle oynayıp ülkenin gidişatını dilediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz Democracy 3'de, her vereceğiniz kararı neden-sonuç ilişkisine dayandırmanız gerekiyor. Verdiğiniz kararlar neticesinde de ülkenizi ya yükseltecek ya da içinden çıkılmaz bir kaosa doğru götürebilirsiniz.

iPad sürümü ile ilgili gelişmelerden haber aldıkça sizlerle paylaşmaya çalışacağımız Democracy 3'ü denemek isterseniz Mac kullanıcıları aşağıdaki bağlantı aracılığıyla oyunu bilgisayarlarına indirebilirler. Windows PC kullanıcıları ise Steam üzerinde yer alan sayfadan oyunu satın alabilirler.

Ayrıca oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ziyaretçilerimiz aşağıda bulunan Democracy 3 Tanıtım videosu'nu izleyebilirler.




Democracy 3 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ