Siri Kontrollü Logitech Circle 2 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Siri Kontrollü Logitech Circle 2 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-15 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Logitech, bilgisayar donanım ve aksesuar üretiminde başarılı ve bilinen markalardan bir tanesi. Son zamanlarda güvenlik kameralarına yönelik yeni ürünleri ortaya çıkmaya başladı. Şimdi ise Logitech'in ev güvenliği noktasındaki yeni kamera modeli Circle 2 duyuruldu. Çok yönlü kullanıma sahip bu kamera kablolu ve kablosuz olarak iki farklı versiyona sahip durumda. Kablosuz olan model satın alındığı durumda kamera evin yada ofisin herhangi bir noktasından rahat bir şekilde kullanılabilecek. Ev içi kullanımlarda uygun olduğu gibi bu yeni güvenlik kamerası modeli dış mekanlar içinde tercih edilebilir durumda. Hava koşullarına dayanıklı bir yapı ile gelen cihaz -20 derece soğuga ve 50 derece sıcaklığa dayanabilir durumda.

Yağmur ve kar gibi durumlar için Logitech'in geliştirilmiş olduğu kılıflar ile rahat bir şekilde kullanılabilen kamera, aksesuar seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Şarj edilebilir pile sahip kılıflarada sahip olan model pilli kılıf ile satın alınırsa, pil 3 aya kadar dayanıklılık sergileyebiliyor. Aksesuar takılı iken, kamera sadece hareket halinde çalışabiliyor ve 180 derecelik görüş açısına sahip olan bu güvenlik kamerasında hoparlörde yer alıyor. Full HD görüntü aktarımı yapabilen cihaz için iOS ve Android uygulamalarıda bulunuyor. Kaydedilen görüntüler ise 24 saate kadar ücretsiz depolama alanlarında saklanabildiği gibi ek ücretler ile bu süre uzatılabiliyor.

8 kat dijital yakınlaştırma yeteneğinede sahip Logitech'in bu yeni ev güvenlik kamerası Amazon Echo, Homekit, ve Logitech Pop sistemleri ile beraber uyumlu olarak çalışabiliyor. Amazon ve HomeKit desteği sayesinde ürün Siri ve Alexa yardımıyla da çalışabiliyor. Gece görüş özelliğine sahip bu kamera kablosuz versiyonu 200 dolar fiyat etiketine sahip olurken kablolu versiyonu ise 180 dolarlık satış etiketine sahip olacak. Kameranın aksesuar fiyatları ise 30 dolar ile 50 dolar arasında değişkenlik gösterecek.

 

 

 





PAYLAŞ