Siri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladı - Haberler - indir.com

Siri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 11:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Yazılım

Yeni gittiği bir güncelleme ile müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek isteyen Apple, Siri ile WhatsApp grup sohbeti dönemi için düğmeye bastı.

Yapay zeka teknolojisinde bir çığır açan Siri, Apple’ın iddialı teknolojileri arasında yerini alıyor. Bunun için her daim güncelleme ve yenilik yapan Apple, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Yeni gittiği bir güncelleme ile müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek isteyen Apple, Siri ile WhatsApp grup sohbeti dönemi için düğmeye bastı. Test aşaması ve gelişme aşaması hala devam eden bu özelliğin ne yazık ki şu an için herkes tarafından kullanıma sunulmadı. Bunun için biraz daha beklemeniz gerekiyor diyebilirim. Şu an için yeni sürüm üzerinde çalışmalarını sürdürmeye devam eden Apple, bizim tahminiz üzerine bir sonraki güncelleme ile herkese kullanımı açacaktır.

Yeni gelen güncelleme sayesinde artık WhatsApp gruplarına mesaj göndermek Siri ile daha kolay bir hal alacak

Yeni  geçilen bu sistem sayesinde size gelen bildirimler bambaşka bir boyuta dönüşecek diyebilirim. Yeni gidilen özellik sayesinde görüntü ve GIF’ler  doğrudan aldığınız bildirimler yoluyla gelen görüntüleri indirmeniz ya da görüntülemeniz mümkün hale dönecek. Şayet otomatik indirme seçeneğiniz açok olursa içeriği doğrudan indirme şansına sahip olacaksınız. Herhangi bir problem ile karşı karşıya kalmamanız adına gelen bildirimi aşağıya kaydırmanız ya da dokunmanız gerektiğini sizlere küçük bir dipnot olarak düşelim. Yeni gelen güncelleme sayesinde artık WhatsApp gruplarına mesaj göndermek Siri ile daha kolay bir hal alacak. Bu özellik sayesinde rahat bir şekilde mesaj gönderebileceksiniz. Az öncede söylediğimiz için güncelleme şu an için herkese gelmiyor. Ancak herkese dağıtılacağı tarihi öğrenir öğrenmez ilk işim siz değerli okurlarımızla paylaşmak olacak. Takipte kalmaya ve bizi okumaya devam edin.

 





PAYLAŞ