Siri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdı - Haberler - indir.com

Siri Apple'ın etkinlik tarihini ağzından kaçırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın teknoloji liderleri arasında olan Apple her sene tanıtımlarıyla teknoloji dünyasına damgasını vurmayı başaran şirketler arasında yer alıyor. Şirketin bir sonraki etkinlik tarihi bu kez Siri tarafından açıklandı.

Cihazlarının sesli asistanı Siri ile adından sık sık söz ettiren ABD merkezli teknoloji devi bu kez daha öncesinden hiç alışık olmadığımız bir hamle yaptı. Yakında bazı yeni ürünlerini tanıtmak için etkinlik düzenleyecek şirket bu sorunun yanıtını Siri ile verdi. Bu durum ilk kez MacRumors tarafından keşfedildi. Şirketin yeni etkinliğinde yeni iPad modelini tanıtması bekleniyor. Ancak tanıtım tarihinde bir hata olup olmadığı henüz bilinmiyor. Mac Rumors Siri’ye “Apple Etkinliği ne zaman?” diye sorulduğunda, bazen 20 Nisan yanıtını aldığını açıkladı. Ancak her kullanıcıda Siri’nin aynı yanıtı verip vermediğini bilmiyoruz.

Siri'ye hayvan seslerini çıkarma özelliği geldiSiri'ye hayvan seslerini çıkarma özelliği geldi

Microsoft Siri'yi geliştiren şirketi satın alabilir

Ancak hatırlarsanız Apple bir etkinliğini bu şekilde duyurması bir ilk değil. Şirket 2016 senesinde düzenlenen WWDC etkinliğini de bu şekilde duyurmuştu. Bu nedenle şirketten aksi yönünde bir açıklama gelene kadar bu tarihi doğru kabul edebiliriz gibi görünüyor. Apple’ın bu etkinlikte tanıtacağı tablet modelinin özelliklerine gelirsek iPad Pro olduğu düşünülen bu cihaz 12.9 inçlik mini-LED bir ekrana sahip. Gücünü A14X yongasından alan ve Thunderblot bağlantı noktası sunan cihazın diğer özellikleri şimdilik bilinmiyor.

Geçtiğimiz ay da farklı bir etkinlikle gündeme gelen Apple’ın 20 Nisan’da iPad Pro’yu tanıtmak için etkinlik düzenleyip düzenlenmeyeceği henüz bilinmese de bu etkinliğin gerçekleşme ihtimali yüksek gibi duruyor.

 


En iyi Siri komutarı neler?En iyi Siri komutarı neler?
Siri artık Spotify'ı yönetebilecekSiri artık Spotify'ı yönetebilecek

PAYLAŞ