Sıradışı Zombi Oyunu: I Hate Zombies (Video) - Haberler - indir.com

Sıradışı Zombi Oyunu: I Hate Zombies (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Zombi oyunları arasında sıra dışı oynanışı ve senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran I Hate Zombies oyununu, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayarak eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

Klasik zombi oyunlarından farklı olarak özgürlüğüne kavuşmak için zombilerle mücadele eden bir araç sürücüsüne yardım edeceğiniz oyunda, yolunuzun üzerine çıkan zombileri ezip geçmeli ve engellerden aşarak hedefinize ulaşmak için mücadele etmelisiniz. Zorlu bölümlerin yanı sıra kolay oynanabilirliği ile de son derece eğlenceli bir oyun deneyimi sunan yapımda ambulans, itfaiye aracı, buldozer ya da tank gibi araçlardan dilediğinizi seçebilir veya araçlarınızı ağır silahlarla donatarak zombileri öldürebilirsiniz.

I Hate Zombies indir

Karşınıza çıkan rampalardan zıpladıktan sonra düzgün bir şekilde yere iniş yapmanız gereken oyunda başarılı oldukça kazandığınız puanlar ile de araçlarınızı geliştirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS sistemine sahip cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




I Hate Zombies Tanıtım Videosu


PAYLAŞ