Sıradışı Oyun Badland Android' e Geldi - Haberler - indir.com

Sıradışı Oyun Badland Android' e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

7 milyondan fazla kullanıcının bugüne kadar iOS cihazları üzerinde oynadıkları sıra dışı aksiyon ve macera oyunu Badland, Android kullanıcıları için Google Play' de yayınlandı.

Bu yıl başında iOS sistemli telefon ve tabletler için yayınlanarak indirilme rekorları kıran Badland, Apple tarafından en iyi uygulama seçilmiş ve oldukça kısa bir süre içerisinde popüler olmuştu. Bugünden itibaren Android cihaz kullanıcılarının da oynayabilecekleri oyunda kullanıcılar ekrana dokunarak oyunda bulunan siyah yaratıkları kontrol ettirmeye çalışacak ve karşılarına çıkan engelleri aşarak hedefe ulaşmaya çalışacaklar.

Alışılmış aksiyon ve macera oyunlarından farklı olarak karanlık bir ormanda ilerleyen oyunda kontrol ettiğiniz siyah böcekleri tehlikeli tuzaklara yakalanmadan hedefe ulaştırmaya çalışmalı ve her bölümü 3 yıldız ile bitirerek başarı kazanmalısınız. Yenilikçi fiziğe dayalı oyun tarzı ve sürükleyici grafikleri ile oldukça kaliteli bir oyun Badland, kullanıcılarına sunduğu çoklu oyuncu modu sayesinde aynı aygıt üzerinde 4 oyuncu ile de oynanabilirliğe sahiptir.

Bu sıradışı ve bir o kadar da eğlenceli olan oyunu iOS kullanıcıları buraya tıklayarak ve Android kullanıcıları da buraya tıklayarak cihazlarına indirebilirler.





PAYLAŞ