Sıra Tabanlı Topçu Oyunu YesSir, App Store'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sıra Tabanlı Topçu Oyunu YesSir, App Store'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

90'lı yıllarda bilgisayar kullanıcıları için yayınlanan Tank Wars'dan esinlenerek geliştirilen YesSir, savaş oyunları türünde sıra tabanlı bir topçu oyunudur.

Etxea Games tarafından iOS sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilmiş olan oyunda, bir savaş topunun kontrolünü ele alarak yaşadığınız ülkeyi istila etmeye çalışan düşmanları yok etmeye çalışacak ve ülkenizi kurtarmak için mücadele edeceksiniz. Gri tonlara sahip 2 boyutlu grafiklerin yer aldığı oyunda ayrıca etkileyici müzikler sayesinde savaşı derinden hissedebiliyorsunuz.

Savaş oyunlarına farklı bir boyut getiren YesSir, tek dokunuşun yeterli olduğu kolay oyun kontrollerini de beraberinde getiriyor. Oyunda toplam 39 seviye ve düşmanlara karşı kullanabileceğiniz 13 farklı cephane türü yer almaktadır. Özellikle Worms tarzındaki oyunlardan hoşlanan oyuncular için tavsiye edebileceğimiz YesSir'e ait tanıtım videosunu aşağıdan izleyebileceğiniz gibi App Store'da 1.99 USD ücrete sahip olan oyuna aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.




Sıra Tabanlı Topçu Oyunu YesSir Tanıtım Videosu


PAYLAŞ