Sıra Tabanlı Strateji Oyunu: RAD Soldiers (Video) - Haberler - indir.com

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu: RAD Soldiers (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Oyun severlerin özel yeteneklere sahip askerlerden oluşan birliklerini kurarak dünya çapındaki savaşlara katılabilecekleri strateji oyunu RAD Soldiers hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen bilgisayar ve iOS kullanıcıları için tavsiye edebileceğimiz RAD Soldiers oyununda, birbirinden yetenekli asker karakterlerinden dilediğinizi seçerek kendi birliklerinizi oluşturabileceğiniz gibi tekli senaryo ya da çoklu oyun moduna sahip oyunda birbirinden zorlu savaşlara katılabilirsiniz.

RAD Soldiers

Kurduğunuz birlikte yer alan askerlerin tüm yeteneklerini sergileme fırsatını da bulabileceğiniz RAD Soldiers'de diğer düşmanlara karşı üstünlük kurma mücadelesi vermeniz gerekiyor.

iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde, Windows bilgisayar kullanıcılarının ise Google Chrome internet tarayıcısı aracılığıyla oynayabilecekleri RAD Soldiers'da yapacağınız her savaş için askerlerinizin kostümlerini ve kullanacakları silahları belirleyebileceğiniz gibi oyunda ilerledikçe yenilerinin kilidini de açabilirsiniz.

Sıra tabanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkan RAD Soldiers'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iPhone ve iPad cihazınıza ya da Google Chrome tarayıcınıza yükleyebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




RAD Soldiers Tanıtım Videosu


PAYLAŞ