Sınırlı Sayıda Yeni Apple Watch NikeLab Geliyor - Haberler - indir.com

Sınırlı Sayıda Yeni Apple Watch NikeLab Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 18:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple Watch, akıllı saat geliştirmelerini devam ediyor. Son olarak Nike ve Apple iş birliği gündemde hızlıca yayılmış durumda. Gelen bilgiye göre spor tutkunlarına yönelik yeni bir sınırlı sayıda Apple Watch Nike saatleri üretilecek. Apple Watch NikeLab isimli olacak olan bu saatin tasarım anlamında Apple Watch Series 2 ile benzerlik göstereceği belirtilmekte. Nike ve Apple ortaklığı ile üretilecek olan bu yeni spor akıllı saat modeli için arayüzünde özel olarak geliştirileceği ifade edilmekte.

Bu yeni Nike edition özel saat içerisinde Nike + Run Club uygulamasıda bulunacak ve bu uygulama ile saate özel siri komutları verilebilecek. Saatin kayışı olarak siyah/beyaz spor bir tasarım tercih edilirken, arayüz egzersiz yapan kullanıcıların istekleri doğrultusunda özelleştirilmiş durumda. Dünya üzerinde Apple ve Nike iş birliği üretilen bu yeni spor akıllı saat, online mağazalar üzerinden satışa sunulacak. Fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, modelin sınırlı sayıda üretileceği ve sınırlı olacağından dolayı fiyatınında yüksek rakam olabileceği söz konusu gözüküyor.

Ülkemizde satışta olan Apple Watch Nike+ saatlerinde dahili GPS özelliğinin bulunmadığını belirtelim. Akıllı saatlerdeki GPS desteği ile herhangi bir akıllı telefona gerek kalmadan gittiğiniz mesafeyi, rotanızı ve temponuzu gibi bazı istatistikleri takip edebileceksiniz. Apple Watch Nike+ modeli 50 metereye kadar suya ve toza dayanıklı yapısı bulunuyor ve floroelastomes malzemeden üretilen Nike Spor Kordon kullanılmakta. Apple Watch Nike+ modelinin Türkiye'deki satış rakamının 1649 TL olduğunu belirtelim.





PAYLAŞ