Sinemia ABD Pazarından Çekiliyor - Haberler - indir.com

Sinemia ABD Pazarından Çekiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 11:07:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Dünya üzerinde Türkiye dahil 5 ülkede sinema pazarlarını fetheden Sinemia, ABD Pazarından çekiliyor!

İlk olarak Türkiye'de faaliyete geçen Sinemia, gözler önünde Türkiye, İngiltere, ABD, Kanada ve Avustralya ülkelerinde faaliyet sürdürürken uluslararası yapılanmasını değiştiriyor. ABD pazarında tanıttığı yeni kurum sal ürünü ile ülkenin en büyük sinema salonlarının ilk tercihi olan Sinemia, sinema salonlarının altyapısını sağlamaya göz dikiyor. Sinemia Türkiye dahil olmak üzere ABD dışı pazarlarda kendi üyelik sistemini devam ettirirken bir Türk firması olarak büyük başarılara imza atmaktan gurur duyduğu ABD pazarında rakiplerinin yarattığı aşırı fiyat rekabeti ile direkt üyelik sunmaktan vazgeçtiğini, Sinemia teknolojisini sinema endüstrisinin diğer dünya genelinde oyuncu ve eğlence, spor sektörlerine sunma kararı aldı.

Playstation, E3 2018 öncesi, sinema gösterimi yapacakPlaystation, E3 2018 öncesi, sinema gösterimi yapacak

Sinemia ABD'den çekiliyor!

Sinema sadece yazılım platformunda Paramount Studios ve Viacom ile sinema zincirleri National Amusements ve Studio Movie Grill gibi ABD'nin büyük isimlerinin de olduğu 10'u aşkın sinema zinciriyle kullanılmaya başlandı.

Büyük sinema zincirleri ile anlaşma yapan Sinemia

 200 binin üzerindeki üye sayısıyla birlikte Asya'nın en büyüklerinden olan ve 3 farklı ülkede faaliyet gösteren Major Cineplex'in de üyeliğinin altyapısını desteklemeye başladı.

Sinema kurucusu: B2B Çalışmalarımıza ağırlık vermeye başladık

Hızlı gelişen olaylar doğrultusunda dünya pazarında stratejik bir yeniden yapılanma yolunu izleyen Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz,  “5 yıldır geliştirdiğimiz altyapımız ile sadece sinema salonları değil, tüm firmalar iki hafta gibi kısa bir süre içerisinde kendilerine özel, kişiselleştirmiş üyelik planlarını oluşturabiliyor. API odaklı hizmetimizle çift ve aile üyelikleri, hediye üyelikleri, üyelik kampanyaları, geo-fencing ve roll-over gibi kimsenin sunmadığı özelliklerin bulunduğu tüm üyelik modelleri sunuluyor. Sinema salonları, Sinemia altyapısının kendilerine sağladığı kârlılık ve operasyonel verimliliği görmeye başladıkları anda, talepler de yoğunlaşmaya başladı. Biz de yazılım ihracatı konusuna ve B2B çalışmalarımıza ağırlık vermeye karar verdik” dedi.

Bugün ABD'de onlarca sinema zinciriyle anlaştıklarını ve yeni yazılım altyapılarını kullandıklarını belirten Oğuz, faaliyet gösterdikleri diğer pazarlardan gelen talepleri de yoğun bir çalışma ile karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Sinemia dışındaki sektörler hakkında konuşan Rıfat Oğuz, “Amerika’nın ünlü basketbol ve beyzbol takımlarından da altyapılarına destek vermemiz konusunda talepler gelmeye başladı. Amaçları, kombine bilet yapılanmasından aylık üyelik sistemine geçmek. Böylece sinema endüstrisi dışında yepyeni sektörlere de girme fırsatını yakaladık” şeklinde konuştu.


İlgili uygulamalar
Tüketici Netflix kullansa da vizyon filmini sinemada izliyorTüketici Netflix kullansa da vizyon filmini sinemada izliyor
Netflix'in Güncel Kullanıcı Sayısı AçıklandıNetflix'in Güncel Kullanıcı Sayısı Açıklandı

PAYLAŞ