Sinemaseverlere Film Önerileri Uygulaması: HerGünBirFilm - Haberler - indir.com

Sinemaseverlere Film Önerileri Uygulaması: HerGünBirFilm

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

 

Twitter üzerinden #hergunbirfilm hashtag'iyle takipçilerine film önerileri yapan popüler sinefillerden Cem Altınsaray tarafından ortaya çıkarılmış HerGünBirFilm uygulaması sayesinde Türk ve yabancı sinema filmlerinin listesine ulaşabilirsiniz.

Apple App Store'da bugün itibariyle yayınlanan ve ücretsiz olarak iOS cihazınıza indirebileceğiniz HerGünBirFilm uygulamasına doğrudan giriş yapabilir ve her gün yeni bir film önerisi alabilirsiniz.

Hergünbirfilm

Oldukça basit bir arayüze sahip olan uygulama menüsü üzerinde Günün Filmi, Tüm Filmler, İzlediklerim, Blog ve Hakkında seçeneklerini görebilirsiniz. Oldukça geniş bir film arşivine sahip olan uygulamada 1900'lerden günümüze kadar yayınlanmış olan aile, aksiyon, western, gerilim gibi film türlerini bulabilirsiniz.

Türk ve Dünya sinemasından bildiğiniz belki de bugüne kadar adını bile duymadığınız tüm filmlere ulaşabileceğiniz uygulamada filmlere ait sayfalarda süre bilgilerinin yanı sıra Cem Altınsaray'ın kaleminden filmlere dair önerileri ve neden izlemeniz gerektiğini belirten kısa metinleri de okuyabilirsiniz.

IMDb listemeleriyle desteklenmiş olan HerGünBirFilm uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ve iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve her gün yeni bir film önerisi alabilirsiniz.





PAYLAŞ