Şimdi de Nokia'dan oyunculara özel telefon! - Haberler - indir.com

Şimdi de Nokia'dan oyunculara özel telefon!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 14:25:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Asus, Razer, Xiaomi gibi isimlerin oyuncu odaklı telefon çıkarmasının ardından, şimdi de Nokia oyunculara özel bir telefon çıkaracak.

Geride bıraktığımız iki yıl içerisinde akıllı telefon sektöründe oyuncu odaklı telefonlar patlak verdi. İlk olarak bu anlamda ismini duyuran, oyuncular için aksesuar üreten Razer oldu. Razer’ın çıkardığı oyuncu odaklı telefonun ardından, bu yıl içerisinde Xiaomi, Asus, ZTE ve Huawei gibi markalar da gündeme oyuncu odaklı telefonlarla geldi. Şimdi bu isimlerin arasına bir de Nokia ekleniyor.

Son dönemlerin isminden söz ettiren markalarından biri olan Nokia, son çıkardığı akıllı telefon modelleriyle akıllı telefon dünyasında dikiş tutturmayı başardı. HMD Global tarafından satın alındığından bu yana daha iyi bir ilerleme kaydeden Nokia, şimdi de oyuncuların beğenisini toplamaya hazırlanıyor.

Nokia, oyuncu odaklı telefonunu yayınladığı teaser ile duyurdu

Özellikle 2018 yılı içerisinde çok fazla oyuncu odaklı telefon modeli duyuruldu. Mobil oyun tutkunlarının oldukça memnun olduğu bu gidişata bakılırsa, oyuncular için seçenekler daha da artacak gibi duruyor. Kısa bir süre önce Nokia da resmi olarak oyuncu odaklı bir telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. HMD Global yayınladığı teaser videosu ile oyuncu odaklı telefonlarını duyurmuş oldu. Yayınlanan rapordan yola çıkarak HMD Global’in aynı zamanda Fortnite’tan da destek alacağı tahmin ediliyor. Nokia’nın yakın zamanda oyuncu odaklı telefonunu tanıtması bekleniyor. Yeni oyuncu odaklı model hakkında henüz hiçbir bilgi yayınlanmadı. İlerleyen günlerde cihazın detaylandırılması bekleniyor.





PAYLAŞ