Silinen iPhone Rehberini Kurtarmak - Haberler - indir.com

Silinen iPhone Rehberini Kurtarmak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-10 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Yazılım

Kimi zaman uzun süre iOS platformlu iPhone kullanıcısı olan kullanıcılar Android platformuna geçtiklerinde çeşitli verilerini aktarımlarda sorun yaşayabiliyorlar. Bu durum tam tersi olarak bir Android kullanıcısının iOS platformuna geçtiğinde gerekli senkronizasyon sorunlarında hata yaşayabiliyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone cihazınızdaki kişi listenizi yedekleme yada senkranizasyon sırasında oluşan bir hata ile sildiyseniz, silinen iPhone rehberini geri kurtarma için yapmanız gereken adımlardan bahsedeceğiz. Rehberimize kaydettiğimiz kişi yada kurumların numaraları uzun yıllar cebimizde kalacağı için oldukça değerli durumlar haline gelebiliyor.

Bu noktada silinen bir rehber ve giden onca telefon numaraları haricinde bir daha numarasını alamayacağınız bir insanın numarası silindi ise işte bu nokta aşırı can sıkıcı olabiliyor ve geri dönüşü zor bir yola kullanıcıyı sokabiliyor. Şimdi ise iPhone rehberinizde yaptığınız geri yükleme yada yedekleme esnasında oluşabilecek hata ile silinen rehberinizi geri getirmek için neler yapmanız gerekiyor gelin bakalım.

iCloud ile iPhone Rehberini Kurtarmak

iPhone cihazlarında bir hata ile silinen rehberinizi yada takvim etkinliklerinizi gibi verileri kurtarmak için ilk olarak iCloud bulut depolama sistemine başvurabiliriz. Apple bu noktada kullanıcılara kurtarma yapabilmeleri adına Apple ID ve şifresi veriyor. Bu bilgiler ile yedekleme dosyalarınıza iCloud sistemi ile ulaşabilirsiniz. Bu işlemler için;

  • İlk olarak iCloud resmi websitesine girerek Apple ID ve şifre bilgileriniz ile Apple hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş işlemi ardından Ayarlar ikonuna basarak Ayarlar menüsüne ulaşın.
  • Aşağıda yer alacak olan İleri Düzey ibaresine basarak buradan 'Kişileri Geri Yükle' isimli seçeneği seçin.
  • Gelen ekranda daha önceden yedeklediğiniz kişi listesini yüklemek için gerekli arşivi seçin. Arşiv tarihinize dikkat ederek kişilerinizin değişmediği son tarihi seçmeye özen gösterin ve 'Geri Yükle' deyin.
  • Onay vermek için tekrar 'Geri Yükle' butonuna tıklayın ve geri yükleme sürecini başlatın. İşlemler tamamlandığında ise Apple ID hesabınızda ekli olan e-mail hesabınıza yeni bir mail gelecektir.

Tüm bu işlemler sonucunda silinen rehberinize geri kavuşabilirsiniz. Ayrıca kaybolan rehberinizi geri getirmenin yanı sıra yeni kişi eklemek ve yeni liste oluşturmak için ise bu yolları kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ