Şıklığına Önem Veren Kadınların Uygulaması: Style Thief - Haberler - indir.com

Şıklığına Önem Veren Kadınların Uygulaması: Style Thief

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sokakta, televizyonda, arkadaşınızın üzerinde ya da herhangi bir yerde gördüğünüz kıyafetin markasını veya fiyatını merak ediyorsanız Style Thief uygulaması çok işinize yarayacak.

Özellikle kadınların ilgi göstereceğini düşündüğümüz Style Thief, markası merak edilen kıyafetlerin sadece fotoğrafını çekerek arama yapılmasına imkan tanıyan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Style Thief

Kolay kullanılabilen bir arayüze sahip olan uygulama markasını merak ettiğiniz kıyafetleri aramak için sadece kıyafetin fotoğrafına ihtiyaç duyuyor. Mobil cihaz kameranızla çektiğiniz fotoğraftan sonra karşınıza çıkan menüyü kullanarak aradığınız modeli kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Son derece geniş bir kıyafet veritabanına sahip olan Style Thief, ünlü markaların modellerinden tutunda ürünlerin malzemesine, renklerinden fiyat bilgisine kadar detaylı bilgileri size verebiliyor.

Ayrıca bulduğunuz kıyafetleri arkadaşlarınızla ya da Facebook, Twitter gibi sosyal ağ hesaplarınız üzerinden paylaşmanıza imkan tanıyan Style Thief uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone cihazınıza indirebilir, merak ettiğiniz kıyafetlere hemen ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ