Sıkıntınızı alan birbirinden iyi 8 mobil oyun - Haberler - indir.com

Sıkıntınızı alan birbirinden iyi 8 mobil oyun

Tahmini Okuma Süresi : 9 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 09:31:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

İşe gidip gelmek, talihsiz modern hayatın önlenemez bir gerçeğidir ama mobil oyunlar hayatı daha az acınası kılıyor. Birçok popüler başlıklar, Fortnite ve PUBG meşgul insanların bezgin hayatlarından kaçması için, bu oyunlar sunuluyor.

Küçük telefon ekranları, ilk nişancı kimseler için iyi bir platform değildir fakat birçok kişi eğlenceden çok sinir bozucu buldular. Neyse ki, dünya çapında mobil oyunlar büyük merak uyandırıp, devamlı olarak sabah telaşında, bu oyunlar size cazip geliyor.

The Absolute top 10 best games of all timeThe Absolute top 10 best games of all time

İşte burada 8 tane alışkanlık yapan, en iyi mobil oyunları gününüzü daha az sıkıcı hale getirecek

Monil oyunlar insanları tedavi ediyor

Two Dots 

Son zamanlarda bu oyunu oynamaya başladım ama yapboz oyunu hayatımı tüketti. Oyunda yaklaşık 5 milyar seviye var, birkaç günde bir eklenen sınırlı zaman zorluklarından bahsetmiyorum.

Öneri basit, benzer renkli noktaları birbiriyle bağla ve kaybolmalarını sağla, aynı renkli noktaları silmek için  kareyi şekillendir. Her bir seviye sınırlı sayı sırası verir amacına kurup ulaşmak için. Ateş yaymak ve böcekleri dolaşmak gibi çeşitli mekanikler komplikasyonları ekler. İki nokta oyunu, Facebook’a bağlanabilip, skor sayısını arkadaşlarına gösterir böylece onlara mesaj atabilip skor sayınla sinirlendirebilirsin.

Android için Two Dots indir

iOS için Two Dots indir

Ücret: Ücretsiz

2048

2048 bir yapboz oyunu olup, basit oluşu aldatıcıdır. Amaç, sayıları karşı tabloya sürüklemek ve sayı eklemek, sonunda sayıların toplamıyla 2048’e erişmek. Bunu devam ettirmek teorik olarak mümkündür, ancak bu zor sayıya ulaşmak bile bir meydan okuma için yeterlidir.

Hepsini yan yana birlikte sürüklediğinde, 2 karenin birleşmesi seçenekleri azaltıyor. Yeni eklemeler her hareketinde, panoyu karıştırıyor ve oyun bitiyor.

Kendi rekorunu kırmak için tekrar tekrar denemek pratik olarak bir zorlama. Sayılarınız ne kadar yüksek olursa olsun, her zaman daha yükseğe çıkabilirler.

Android için 2048 indir

iOS için 2048 indir

Ücret: Ücretsiz

Crossy Road

Bu oyun, Frogger’in sonsuz bir versiyonudur. Sadece izometrik piksel sanat ve aşağı baskın ve çok uzun sürerse bir kel kartal ile hayatınızı sona erecek. Oyun klasik oyun merkezinden  alarak ve mevcut mobil oyun alışkanlıkları için güncellenmesi, onun serbest bırakılması, oyunu hedefine ulaştırdı.

Kitlenemez karakterlerin büyük bir sırası var, bu yüzden meşgul otoyolları bir tavuk, ya da bir dinozoru ya da diğer oyunlardan karakterler olarak geçebilirsiniz. Ancak, oyun ne olursa olsun yaratıkların yaklaşan trafik aracılığıyla o deli çizgi yapıyor. Herhangi bir güç kaynağı veya özel yetenek yok-hepsi kendi beceri ve reflekslerinizle ilgili.

Crossy Road, öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor olan oyunlardan biridir, bu da bağımlılık yaratan nedenlerden biridir.

iOS için Crossy Road indir

Ücret: Ücretsiz, (isteğe bağlı uygulama alınımlarıyla)

Fire Emblem Heroes 

Fire Emblem Heroes, ilk yüklediğinizde inkar edilemez derecede ezici. Sıra tabanlı strateji oyunu toplamak için kahramanlar muazzam bir liste vardır, çok dahil arka planlar ile birkaç, ve bir milyon menüler ve alt menüler vardır sanki hissedebilirsiniz, sözde çeşitli para birimleri söz konusu değilken.

Fakat, tüm bunları geçtikten sonra, mobil cihazlarda beklediğinizden daha derinlemesine bir dövüş sistemine sahip eğlenceli bir rol oynama oyunu bulacaksınız. Savaşlar kahraman türleri diğerlerine karşı daha güçlü olduğu faktoring, Düşmanlar saldırmak için bir harita hakkında kahramanlar hareket ettirerek yapılır.

Arsa ile ilgileniyorsanız oynamak için hikaye haritaları vardır, ya da sadece zamanınızı eğitim kulesinde kahramanlarınızı dengeleyerek geçirebilirsiniz. Yangın amblemi serisinin hayranı iseniz, bu oyunun tadını çıkarabilirsiniz, ancak yeni gelenler en sevdikleri kahramanı elde edememe hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalmazlar.

Android için Fire Emblem Heroes indir

iOS için Fire Emblem Heroes indir

Ücret: Ücretsiz

Monument Valley

Monument Valley'den  bahsetmemek kötü olurdu. Bu güzel, Escher benzeri bir bulmaca oyunu çok fazla oyun oynamayan insanlar için harika. Çok fazla oyun oynayan insanlar için harika bir oyun.

Monument Valley'de, oyuncular bir karakteri çıkışa yönlendirmek için optik yanılsama bölümlerini döndürür ve hareket ettirir.nazik bir oyundur, zaman sınırı yoktur, bu yüzden sürece bulmaca çalışma dışarı ve geometrik sanat hayret istediğiniz gibi geçirebilirsiniz. Bu sürükleyici oyun güçlü bir izlenim bırakıyor ve hatta House of Cards Sezon 3'te ortaya çıktı.

Monument Valley, çalışmak için 11 bölümden oluşuyor ve $0.99 için sekiz tane daha satın alabilirsiniz. Bu yeterli değilse, daha fazla alabilirsiniz.

Android için Monument Valley indir

iOS için Monument Valley indir

Ücret: 34 TL

Ticket to Earth

Eğer bir bulmaca oyunu, bir sıra tabanlı strateji oyunu oynamak, ya da ilgi çekici bir hikaye ile bir şey aramak için karar veremiyorsanız, Dünya'ya bilet her üç cephede örtülü vardır. Oyun, ilginç karakterler, kilitlenebilir beceri ağaçları ve sizi ayak parmaklarınızda tutacak değişen kazanma koşulları ile daha da geliştirilmiş şaşırtıcı ve dövüşün yenilikçi bir karışımını sunuyor. Aynı zamanda kısa patlamalarda oynarken harika olan hikayede de batağa saplanmıyor.

Dünya'ya bilet olarak, oyuncular çeşitli düşmanlara bir tahta ve güç Yukarı saldırıları karşısında kendi karakterini taşımak için renkli fayans maç. Taktik oyun, her hareketin maliyetlerini ve faydalarını dengeleyerek birkaç adım önde düşünmenizi gerektirir. Değişen bir saldırı için bir dizi mor çini bir araya getirmek cazip olabilir, ancak sizi düşmanlarla çevrili bırakabilir ve bir sağlık alımına daha kısa bir yol izlemek daha iyi olabilir.

Dünya'ya bilet de artırılmış gerçeklik moduna sahiptir, bu yüzden tahtayı gerçek hayata geçirebilirsiniz, bunun için trende yeterli yer olması şartıyla.

Android için Ticket to Earth indir

iOS için Ticket to Earth indir

Ücret: 34 TL

Framed

14 yılında yılın oyununu Çerçeveli ve iyi bir neden ile. Bu eşsiz bulmaca oyunu oyuncular geçmiş polisleri sinici sokulur ve yakalamayı önlemek için kendi karakterleri sağlayan, olayların sonucunu değiştirmek için çizgi roman panelleri yeniden düzenlemek vardır. İyi idam edilen ilginç bir kavram ve zevk almak için hevesli bir komik hayran olmak zorunda değilsiniz.

Çerçeveler bulmaca nefis zorlu alabilirsiniz, ama bir gidip için çok fazla değil. Nispeten basit bir şekilde başlayan bulmacalar, panelleri döndürme ve karakteriniz zaten hareket ettiğinde bunları yeniden düzenleme yetenekleri tanıtıldığı için daha karmaşık hale gelir. Tüm bu bazı serin noir stil tarafından geliştirilmiştir.

Nispeten kısa bir oyun, bitirmek için yaklaşık bir buçuk saat sürüyor, ancak daha fazlasını istiyorsanız, her zaman netice Framed 2'yi yakalayabilirsiniz.

Android için Framed indir

iOS için Framed indir 

Ücret:  26 TL

Dota Underlords

Dota 2 zaten oynaması gereken inanılmaz bir oyun, ama otomatik battler Dota Underlords almak için bu konuda bir şey bilmek gerekmez. Dota Underlords, oyuncular ölüme son adam ayakta mücadelede yedi rakibe karşı kendilerini çukur. Her oyuncuya her turda az miktarda altın verilir, bu da kahramanları satın almak ve bir Dama tahtası üzerine yerleştirmek için kullanılır. Bu ordular daha sonra birbirlerine karşı eşleştirilir, kahramanlar otomatik olarak birbirlerinin hayatına karışmak için savaşırlar.

Oyun oldukça basit, ancak kazanmak istiyorsanız stratejik olmak önemlidir. Bir kerede tahtada kaç karakterin olabileceğine dair bir sınır var, bazı kahramanları bir araya getirirken bonuslar sağlıyor. Dota Underlords tek oyunculu veya çok oyunculu modda çalınabilir. Oyunların 30 dakikaya kadar dayanabileceğini unutmayın, bu nedenle daha kısa yolculuklar için uygun olmayabilir.

Android için Dota Underlords indir

 



PAYLAŞ