Şık Tasarımlı Honor 8C Resmi Olarak Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Şık Tasarımlı Honor 8C Resmi Olarak Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süredir sızıntılarını gördüğümüz Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yeni Honor 8C modeli resmi olarak tanıtıldı. Cihaz dikkat çekici özelliklerin yanı sıra bir ilke imza atan detaylara da sahip olarak belirtiliyor. Fiyat performansın en önemli isimlerinden olan Honor, yaptığı açıklama üzerine yeni Honor 8C modelini duyurdu. Cihaz ekran tasarımı tarafında çentikli bir yapıya sahip olarak gelirken oldukça ince çerçevelere sahip olarak geliyor. Arka yüzeyde parmak izi sensörü de bulunan modelin 3.5 mm’lik kulaklık girişi de bulunuyor. Cihazın ekran detayları tarafında ise 6.26 inçlik 1520 x 720 piksel çözünürlüklü 19:9 LCD bir ekranı bulunuyor.

Honor 8C Özellikleri

Cihazın donanım tarafına gelecek olursak, model bir ilk olarak Snapdragon 632 işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci ile beraber 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamaya sahip olan model microSD kart girişine de sahip durumda. 4000 mAh’lik büyük bir pile sahip olan cihaz kutu içinden Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkıyor. Arayüz tarafında ise EMUI 8.2 arayüzünün kullanıldığını görüyoruz. Cihazın arka yüzeyinde ise 13 megapiksellik F1.8 ve 2 megapiksellik F2.4 diyafram değerli çift kamera sistemi yer alıyor. Ön tarafta ise F2.0 8 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Grafik birimi tarafında ise cihazda Adreno 506 kullanıldığını görüyoruz.

Model şık tasarımı ve orta-üst segment özellikleri ile oldukça tercih edilebilir bir cihaz olmuş durumda. Dört farklı renk seçeneğine sahip olarak çıkacak model 158 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olacak. Honor’un bildiğiniz üzere ülkemizde resmi satışları bulunuyor. Bu noktada bu  yeni Honor 8C modelinin de ilerleyen haftalarda ülkemizde satışta olması bekleniyor. Cihaz orta seviye modeller arasında iyi bir konuma sahip olacak.  





PAYLAŞ