Sık Kullanılan Uygulamaların Lite Sürümleri - Haberler - indir.com

Sık Kullanılan Uygulamaların Lite Sürümleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 15:22:12
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Eğer telefonunuzdaki bilindik uygulamalar çok şarj tüketiyorsa bunun bir çözümü var. Bu tür uygulamaların daha az şarj ve veri harcıyan sürümleri mevcuttur bunları indirmek için aşağıdaki bağlantıları takip ediniz. Bilindik uygulamalar ( Facebook Twitter) gibi bunların Lite sürümü mevcuttur ancak bu sürümlerdeki performans iyileştirmeleri ile ilgili olarak birçok efekt devre dışı kalmıştır bu sayede şarjınız ve veri bağlantınız daha çok tasarruf edecektir. İşte O Uygulamalar;

YouTube Go

Google'ın Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirdiği Go uygulamaları sayesinde çok daha az veri harcayan Youtube Facebook Ve Gmail servislerine daha hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.Uygulamayı indiremek için aşağıdaki bağlantıları takip etmeniz gerekmektedir.

Gmail GO

Gmail Go uygulaması sayesinde çok daha hızlı ve kolay  bir şekilde google servislerine erişebilirsiniz. Bu sayede uygulamalardan çok fazla veri ve batarya tasarrufu sağlayabilirsiniz.Uygulamayı indiremek için aşağıdaki bağlantıları takip etmeniz gerekmektedir.

3) Facebook Lite

Facebook Lite uygulaması sayesinde Messenger'a ihtiyaç duymadan çok kolay bir şekilde arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz busayede hem şarj hemde batarya tasarrufu sağlamış olursunuz.Uygulamayı indiremek için aşağıdaki bağlantıları takip etmeniz gerekmektedir.

 





PAYLAŞ