Sigarayı Bıraktıran Mobil Uygulama QuitNow! (Video) - Haberler - indir.com

Sigarayı Bıraktıran Mobil Uygulama QuitNow! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Uygulama mağazalarında en çok indirilen sigara bırakma uygulamaları arasında yer alan QuitNow!, sigarayı bırakmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş oldukça profesyonel bir motivasyon ve sağlık uygulamasıdır.

Özellikle sigara alışkanlığından vazgeçmek isteyip bu konuda zorluk çeken kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz QuitNow!, kullanıcılara sigarayı bırakmış olan insanlardan çeşitli ipuçlarının yanı sıra işe yarar taktikleri de öğretebiliyor.

Quit smoking - QuitNow!

Başkalarının sizi motive etmesi amacıyla sohbet özelliğine de sahip olan uygulama ile sigarayı bıraktığınız zamandan sonraki geçen gün, saat ve dakikaların istatistiğini tutabilir ve bu süre zarfında içmediğiniz sigaraların sayısıyla, almadığınız sigaralar için ne kadar para tasarrufu ettiğinizi öğrenebilirsiniz.

Son derece profesyonel bir arayüze sahip olan QuitNow!, sigarayı bırakma konusunda tiryakilere yardımcı olabileceğini düşündüğümüz en iyi uygulamalardan birisidir.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz QuitNow! uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Quit smoking - QuitNow Tanıtım Videosu


PAYLAŞ