Sigara zamından sonra en çok aranan uygulamalar açıklandı - Haberler - indir.com

Sigara zamından sonra en çok aranan uygulamalar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde gerçekleşen sigara zamlarından sonra akıllı telefon kullanıcılarının yoğun bir şekilde sigarayı bırakmaya yönelik araştırmalar yaptığı tespit edildi. Öyle ki iOS ve Android sistemleri için uygulama mağazalarında arama kayıtları bu durumu ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde sigara fiyatlarına yüksek bir zam geldi ve asgari sigara fiyatları 18.5 TL rakamlarına erişti. Bu zamlar sonrasında sigara kullanıcıları bu duruma çözüm arayışına geçtiler. Zam sonrasında sigarayı bırakmak isteyenler arasında ciddi bir artış yaşanırken, uygulama mağazalarında popüler aramalara yansımış oldu. Bu noktada sigarayı bırakmaya yönelik aramalar App Store ve Google Play Store’da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Sigara Zammı Sonrasında Öne Çıkan Uygulama Aramaları

WhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni ÖzellikWhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni Özellik

Popüler arama terimleri arasına sigarayı bırak terimi yerleşirken, bu noktada sigarayı bırakmaya yönelik motivasyon uygulamaları da bulunuyor. Gelin şimdi sigarayı bırakmada yardımcı olacak uygulamalar neler göz atalım.

iOS Sigarayı Bırakma Uygulamaları

Sigarayı Bırak Sağlıklı Yaşa

Türk geliştiriciler tarafından yapılan bu uygulama sigara kullanım istatistikleriniz kaydediyor ve sağlık durumunuz hakkında gelişmelerden haberdar oluyorsunuz. Ayrıca harcanan para ve sigarayı bıraktığınız zaman cebinize kalacak para gibi detayları da takip etmek mümkün oluyor.

Sigarayı Bırakın

Üyelik isteyen bu uygulamada günlük sigara kullanımınızı takip edebiliyorsunuz. Ayrıca kullanıcıların nikotin isteklerine dair uyarılarda veren bu uygulama ile nikotin istek saatlerinizi tespit edebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama, sigarayı bırakmaya yönelik bazı tavsiyelerde kullanıcılara sunuyor.


WhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecekWhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecek
WhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecekWhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecek

PAYLAŞ