SickWeather Şehrinizdeki Hastalıkları Bildiriyor - Haberler - indir.com

SickWeather Şehrinizdeki Hastalıkları Bildiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yaşadığınız şehirdeki salgın hastalıkların neler olduğunu öğrenebileceğiniz ve bu hastalıkları gerçek zamanlı olarak harita üzerinden bildirimler halinde alabileceğiniz iOS uygulaması SickWeather yayınlandı.

Kış mevsiminin başlaması ve soğuk havaların hakim olmasıyla beraber hastalıklar ile ilgili de şikayetler artmış durumda. Bugün yayınlanan iOS uygulaması SickWeather, hastalıkları gerçek zamanlı ve haritalı bir şekilde kullanıcılara bildirerek bu hastalıkların haritasını çıkarabilmektedir. Uygulama yaşadığınız şehirdeki ya da şehrinizin yakınında oluşan ve sağlığınız için tehdit oluşturabilecek hastalıkları da bildirim yoluyla size aktarabilmektedir.

SickWeather, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda kullanıcılar tarafından yazılmış olan mesajları semantik bir sistem ile tarayarak, hastalıklar ile ilgili mesajları algılayabilmekte ve üretici tarafından geliştirilen algoritma yoluyla bu hastalıkları lokasyonları baz alarak harita üzerine yerleştirebilmektedir. Bu sayede de uygulama bulunduğunuz çevrenin hastalık haritalarını da çıkarabilmektedir.

Web platformu üzerinde de kullanabileceğiniz SickWeather.com servisine üye olarak güncellemeleri anında takip edebileceğiniz gibi kendi hastalıklarınızı da bildirerek hem uygulamanın hem de platformun gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Ayrıca bölgesel salgınları da takip edebilmenizi sağlayan uygulama herhangi bir salgın başladığında yine bildirim olarak sizi uyarabilmektedir.

Eğer sizde çevrenizde oluşan hastalıkları harita üzerinden takip etmek ve bu hastalıkları kapmadan tedbir almak istiyorsanız iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz iOS için SickWeather uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 





PAYLAŞ