Siberalem Android Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Siberalem Android Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yaklaşık 2 ay önce iOS uygulamasını mobil kullanıcılara sunan Türkiye'nin en büyük arkadaşlık ve ilişki sitesi Siberalem.com, yepyeni Android uygulamasını da indirmeye sundu.

Kullanıcıların sadece bilgisayar başında değil aynı zamanda mobil cihazlar üzerinden de arkadaşlık kurmalarını hedefleyen Siberalem.com, geçtiğimiz aylarda iOS uygulamasını yayınlamıştı. Siberalem şimdi de Android uygulamasını Google Play Store'da yayınladı.

Siberalem Android Uygulaması

İşlevsel olarak Siberalem iOS uygulamasıyla aynı özellikleri barındıran Siberalem Android uygulaması daha yayınlandığı ilk günde 1000'in üzerinde indirme rakamıyla popülerliğe giden ilk adımı da atmış oldu.

Siberalem üye bilgilerinizle giriş yapabileceğiniz uygulama üzerinden yeni arkadaşlar bularak, onlarla tanışabileceğiniz gibi canlı sohbet ve mesajlaşma özelliğini kullanarak arkadaşlarınız ile sohbet etme imkanına da sahip olabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Siberalem uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ