Siber saldırılardan korunma yöntemleri - Haberler - indir.com

Siber saldırılardan korunma yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-23 15:45:58
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Türkiye'de artan siber saldırılardan dolayı birçok kişinin verisi internette yayılmış durumda. Siber saldırılar çok can sıkıcı bir durumdur saldırı sonrasında bilgisayarınızdan veri çalınabilir,hesaplarınıza kimlik bilgilerinize erişilebilir,hatta fotoğraflarınız bile izinsiz kullanılabilir bunlar mümkün olacak şeyler.

Geleceğin savaşı Siber Saldırılar!

Gelecekte çıkacak olan bir savaş siber saldırı olabilir aslında şuanda tüm ülkeler kendi çapında bir savaş altındalar sürekli ülkenin bankalarına sistemlerine hastane sunucularına saldırı düzenlenmektedir bundan dolayıda birçok vatandaşın kimlik bilgileri satılmaktadır başkaları bu bilgiler ile suç işleyebilir ve başınız yanabilir.

Siber Saldırılar Önlenemeyecek Bir Durum Değildir!

Siber saldırılar önlenemeyecek bir durum değildir bilgisayarınızda bir güvenlik duvarı oluşturarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Eğer sisteminiz sürekli donuyor sizin yapmadığınız işlemler gözüküyorsa saldırı altında olabilirsiniz bunu önlemek için ise bazı güvenlik duvarı yazılımlarını kurabilirsiniz. Bu sayede sorun ortadan kalkar saldırı esnasına yazılım gelen ataklara karşı cevap verir gerekirse internet bağlantınızı kesebilir.





PAYLAŞ