Siber güvenlik sektörüne büyük destek - Haberler - indir.com

Siber güvenlik sektörüne büyük destek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 20:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Privia Security PrviaHub’u ücretsiz versiyonuyla yayınlayarak siber güvenlik alanında çalışanlara ve kullanıcılara destek sağlamaya devam ediyor!

İnternet teknolojileri geliştikçe siber güvenlik alanında da daha çok desteğe ihtiyaç duyuluyor. Siber korsanların saldırıları son dönemlerde bildiğiniz gibi ciddiyetini iyice arttırmış durumda. Haliyle bu sektörde hizmet veren kişilerinde kendini değişken dijital dünyaya göre ayarlaması ve yenilikleri takip etmesi gerekiyor. Bu konuda ciddi bir adım atan Privia Security bildiğiniz üzere öncesinde Türkiye’nin ilk online “Siber Güvenlik Laboratuvarı” olan PriviaHub’ı kullanıma sunmuştu. Bu alanda çalışanların yeniliklerden haberdar olabilmesi için PriviaHub’ın ücretsiz versiyonunu yayınlayan şirket siber güvenlik alanında büyük bir destek sağladı.

Siber güvenlikte doğru bilinen 5 yanlışSiber güvenlikte doğru bilinen 5 yanlış

PriviaHub Türkiye’nin ilk siber güvenlik laboratuvarı

Siber Güvenlik Meraklıları Kendini PriviaHub İle Geliştirecek

Uzun bir süredir uzman bir ekiple hizmet veren Privia Security, siber güvenlik alanında hizmet verenlerin kendi eksiklerini tamamlamasının yanı sıra bu sektöre meraklı olan kişilerinde kendini geliştirilebilmesi için, online olarak pratiklerle bilgilerin geliştirilebileceği PriviaHub’la bir ilke imza atmıştı. Kolluk Kuvvetleri, Sitem Uzmanları, Ağ Uzmanları, Sızma Testi Uzmanları, Siber Güvenlik Uzmanları, Bilgi Güvenliği Uzmanları, Adli Bilişim Uzmanları ve Güvenlik meraklıları olmak üzere geniş bir kitleye hitap eden PriviaHub ücretsiz versiyonuyla da kullanılabilecek.

Üçüncü kişilerin erişimlerine uzak olma özelliğine sahip olan PriviaHub, kuruma özel ve kullanıcılara özel olmak üzere gizlilik ilkelerine bağlı bir şekilde hizmet vermekte. Siber güvenlik alanına meraklı olanlar için halka açık ücretsiz bir versiyonu hizmete sunan PriviaHub, dünyanın her yerinden kullanıcıya açık bir platform. Skor tablosu ile kullanıcı öğrenmeye teşvik eden PriviaHub, kurum içerisindeki kullanıcılara özel yarışmalar düzenleyerek, kullanıcıların kendilerini geliştirmelerine devam etmesini amaçlıyor.

PriviaHub’ın halka açık ücretsiz versiyonu yayınlandı

Yerli siber güvenlik laboratuvarı PriviaHub, global pazara açıldı

PriviaHub’ın halka açık ücretsiz versiyonu yayınlandı Siber güvenlik alanında gerçek hayattan esinlenerek senaryolar geliştiren Privia Security, PriviaHub için 29 farklı kategoriye 120’den fazla bilgisayar oluşan sistemler ve farklı zorluk seviyeleriyle kullanıcılarının en iyisi olmasını sağlamaya çalışıyor. Türkiye’de alanında ilk olsa da, sadece Türkiye’de değil global pazarda da hizmet veren PriviaHub, halka açık ücretsiz versiyonunu 2 Eylül’de yayınlayarak kullanıma sundu.

Privia Security’in kurucu ortağı olan Nisan Betül Erdem PriviaHub hakkında açıklamalarda bulundu. Siber güvenlik alanındaki en büyük ihtiyacın teorik bilgilerin ziyadesinde sürekli gelişen dijital dünyaya karşı olası saldırılara ve yöntemlere karşı pratik yapmak olduğunun altını çizen Nisan Betül Erdem, bu ihtiyacı dünyada karşılamaya çalışan diğer platformların eksiklikleri olduğunu ve bu platformların güncel teknolojiye uygun olmadığını açıkladı. PriviaHub’ın Türkiye’deki mühendislik kaynaklarıyla geliştirilen ilk ve tek platform olduğunu vurguladı. Global pazarda da sundukları özelliklerle ön plana çıktıklarının altını çizen Betül Erdem, “PriviaHub’ı yayına aldığımız ilk 7 gün içerisinde ise 2.320 tekil ziyaretçi, 402.517 istek ve 410 adet kullanıcı kaydı aldık. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve geri bildirimlerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” Sözleriyle kullanıcılarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


Yerli siber güvenlik laboratuvarı PriviaHub, global pazara açıldıYerli siber güvenlik laboratuvarı PriviaHub, global pazara açıldı
Siber Güvenlik Meraklıları Kendini PriviaHub İle GeliştirecekSiber Güvenlik Meraklıları Kendini PriviaHub İle Geliştirecek

PAYLAŞ