Siber Güvenlik Platformu III, 21 Mayıs'ta düzenlenecek! - Haberler - indir.com

Siber Güvenlik Platformu III, 21 Mayıs'ta düzenlenecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-05 11:56:43
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

TÜMSİAD Mersin şubesi, KAMU SİBER GÜVENLİK DERNEĞİ (Ankara) ve MERSİN ÜNİVERSİTESİ işbirliğinde düzenlenen ''Siber tehditlerin ekonomik boyutu ve güvenlik'' konulu Siber Güvenlik Platformu III konferansı, 21 Mayıs 2016 tarihinde Mersin, AKİB Konferans Salonu'nda gerçekleştilecek.

Başbakan Yardımcımız sayın Lütfi Elvan'ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan konferansta ''Dünya'da ve Türkiye'de Siber Güvenliğin durumu, Ticarette Siber saldırılar yüzünden yaşanan Ekonomik kayıplar, Siber Güvenlikte İşbirliği, Kurumların ve Ülkelerin Siber Güvenlik Ekonomisi? gibi birçok konu tartışılarak çözüm önerileri sunulacak.

Günümüzde sahip olduğumuz bilgi ve varlıkların çoğunu Dünyanın her tarafından ulaşabildiğimiz sanal ortam yardımıyla yönetiyor ve kullanıyoruz. Son yıllarda siber uzay olarak isimlendirilen sanal ortam, hayatımızı kolaylaştırdığı gibi, sayısız tehditleri de beraberinde getirmektedir. Siber Güvenlik; bireysel veya kurumsal olarak hepimizin en temel problemlerinden biri olmaya adaydır. Dolayısıyla bu konuda olabildiğince çok bilgi sahibi olmamız ve olası tehditleri bilerek önlemler almamız hayati öneme sahiptir.

İşte bu amaç doğrultusunda 21 Mayıs Cumartesi günü Mersin, AKİB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Siber tehditlerin ekonomik boyutu ve güvenlik konferansı'na; Bilişim teknolojileri ve Siber Güvenlik konularında çalışan uzmanlar, teknolojiyi geliştiren, güvenliği ve standartlaşmanın gereğine inanan bilişimciler, yazılım uzmanları, kamu ve özel sektör bilişim/siber güvenlik uzmanları, siber güvenlik uzmanlarına yönelik olmakla birlikte bilgi güvenliği ve alt dallarına meraklı herkes, kamu kurumlarından üst düzey yöneticiler ve teknoloji geliştirme birimlerinin temsilcileri, ticari kuruluşlar ve siber tehditlere karşı bilgilenmek isteyen her birey ücretsiz olarak katılabilmektedir.

Bir gün sürecek etkinlikte, toplantı salonunda sunumlar, panel, katılımcılara açık tartışmalar ve açık oturumlar ile bilgilendirme toplantıları ve fuaye alanında sponsor firmaların sunumlar ve canlı demolar gerçekleştirilecek ve platform sonunda katılımcılar için hediye çekilişi yapılacaktır.

indir.com'un basın sponsoru olduğu Siber Güvenlik Platformu ile ilgili Online kayıt, sponsorluk dosyası ve diğer konular hakkında bilgi almak için Siber Güvenlik Platformu (www.siberguvenlikplatformu.org) web adresini ziyaret ediniz.





PAYLAŞ