Siber Güvenlik Konferansı İstanbul'da Düzenlenecek - Haberler - indir.com

Siber Güvenlik Konferansı İstanbul'da Düzenlenecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ana temanın 'Sanal Dünya, Gerçek Tehditler' olduğu ve Türkiye'de düzenlenen en büyük bilgi güvenliği toplantısı özelliğini taşıyan Siber Güvenlik Konferansı, 13 Mayıs 2014 tarihinde Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek.

Siber Güvenlik Derneği tarafından organize edilen ve siber güvenlik alanında çalışan profesyonellerin, bilgi güvenliği çalışanlarının, akademisyenlerin, bilişim hukukçularının, kamu ve özel sektör çalışanlarının bir araya geleceği etkinlikte siber güvenliğe yönelik çözüm ve çözüm önerileri sunulacak.

Siber güvenlik, siber savunma stratejileri, siber casus yetiştirme politikaları, siber suçlular, siber savaşlar ve bu alana yönelik olarak diğer ülkelerin yaklaşımlarıyla siber güvenlik kavramının bireysel, kurumsal ve ulusal güvenlik açısından öneminin de konuşulacağı toplantıya devletin üst düzey kademelerinden yetkililerde katılacak.

Siber Güvenlik Konferansı 2014

Uzman akademisyen, kamu ve özel sektör çalışanı bir çok ismin ana tema çerçevesinde farklı alanlardaki tecrübelerini de paylaşma fırsatı bulacakları konferansta konuşmalar, paralel oturum şeklinde gerçekleştirileceği gibi beyaz şapkalı hackerlar tarafından da ilgi çekici sunumlar yapılacak.

Ayrıca siber güvenlik eylem planına da yer verilecek olan konferans içeriğindeki panelde Vizyon Arge Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balaban'ın moderatörlüğünde bu eylem planı üzerinde tartışılarak diğer ülkelerin siber güvenlik eylem planlarıyla karşılaştırmalı analizler yapılacak ve eylem planının sektöre getireceği katkılar konuşulacak.

Sitemiz indir.com'un tanıtım sponsorluğunu üstlendiği ve katılımın ücretsiz olduğu Siber Güvenlik Konferansı hakkında detaylı bilgi ve kayıt için http://www.siberguvenlikkonferansi.org/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ