Shopify için En İyi 5 Alternatif - Haberler - indir.com

Shopify için En İyi 5 Alternatif

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-21 09:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Popüler e ticaret platformu Shopify, bazı projeler için uygun seçenekler sunmayabilir. Shopify için en iyi 5 alternatife göz atarak bir yeni seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 

İnternet üzerinden ticaret yapmak isteyenlere, ürünlerinin sergilenmesi ve satılabilmesi adına kapsamlı bir çözüm sunan e-ticaret platformu Shopify, çoğu kullanıcının ilk seçeneklerinden birisi. Kullanıcı dostu yapısı ile dikkat çeken uygulama, bazı projelerde tek seçenek olmadığı gibi en iyi çözümü de sunmayabilir. Bu tür durumlarda alternatiflere yönelmek uygun olacaktır. 

Squarespace

Basit bir web sitesi oluşturucu olarak dikkat çeken Squarespace, şablon ve tasarım özellikleri ile profesyonel görünümlü sayfaların oluşturulmasını sağlıyor. Farklı fiyat etiketleri ve plan seçenekleri ile kullanıcıların en uygun fiyatlar ile hizmet almasını sağlayan sistem, Stripe gibi yeni nesil ödeme araçlarını da destekler. 

BigCommerce

Web sitesi oluşturma aşamasında sunmuş olduğu özellikler ile kapsamlı bir çözüm olarak dikkat çeken BigCommerce, şablon ve tema konusunda sektörün en iyilerinden birisi. Üstelik ücretsiz görüntü ve tasarım seçenekleri, kullanıcılar için ekonomik bir çözüm sunmaktadır. Mobil özel tasarım desteği ile dikkat çeken BigCommerce, Shopify’e göre tek bir özelliği desteklemiyor. Bu özellik ise envanter senkronizasyonu.

Volusion

Volusion, Shopify’e en çok benzeyen sistemlerden birisidir. 14 günlük ücretsiz deneme seçeneği benzer fiyat paketleriyle dikkat çeken Volusion, kapsamlı tema kataloğu ile sektörde en çok dikkat çeken sistemlerden birisi. Bulut tabanlı alışveriş sepeti, özel SEO araçları ile kişilerin mağazası ile daha fazla ön plana çıkmasını sağlayan Volusion, son yıllarda ciddi bir yükseliş içerisinde. 

Magento

Türkiye'de de oldukça popüler durumda olan Magento, açık kaynaklı ücretsiz bir platform. Binlerce uzantı arasından seçim yaparak özelleştirmeler gerçekleştirebileceğiniz Magento’da üstelik e-ticaret mağazasına yönelik çok farklı çalışma ve geliştirmeler yapabilmek mümkün. Katalog yönetimi, pazarlama araçları ve yüksek trafiğe karşıt özel optimizasyon seçenekleri Magento’yu ön plana çıkarıyor. 

Wix

Türkiye pazarında özellikle reklam çalışmaları ile oldukça dikkat çeken Wix, Shopify yerine tercih edilebilecek en güçlü ve en iyi son platform. Uygulama mağazası ile 280 den fazla uygulama ve eklenti seçeneği sunan Wix, sayfa oluşturma bölümünde de sürükle-bırak desteği sağlamaktadır. Bu sayede çok teknik bilgiye sahip olmadan özel sayfaların oluşturulmasına imkan tanıyan Wix, alternatif arayanlar için en ideal seçeneklerden birisi. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ