Sharp Aquos Zero ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Sharp Aquos Zero ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 11:45:17
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sharp, akıllı telefon pazarında diğer şirketler kadar tanınan bir marka olmasa da, kurulduğu ülke taraflarında oldukça ilgi gören bir marka olduğunu söyleyebiliriz. Her geçen gün ilgiyi artıran şirket, çıtayı yükselterek telefonları ile adından söz ettiriyor. Yeni modeli olan Aquos Zero ile çıtayı bir adım daha yükseltebilecek.

Sony Walkman NW-ZX2 tanıtıldı

Huawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük BaşarıHuawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük Başarı

Aquos Zero, hafifliği ile dikkat çekecek!

Son zamanlarda çerçevesiz telefonları ile tanınan ve daha öncesinde satışa sunduğu modeller ile birlikte başarısını katlayan Sharp, yeni modeli Aquos Zero ile dikkatleri üzerine çekecek. Bu model dünyanın 6 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan en hafif telefonu olacak. 

Aquos Zero modeli, Gorilla Glass 5 ile korunan kavisli OLED ekrana sahip. Bu ekran 1449x2992 piksellik bir çözünürlük sunuyor. Ayrıca cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden alıyor. Bildiğiniz üzere bu işlemci Qualcomm şirketinin 855 modelinden önceki en güçlü işlemcisi diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl bu işlemci, neredeyse tüm amiral gemilerine güç vermişti. Aquos Zero modelinde ise bu işlemcinin yanında 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. 

Sharp'ın Aquos Zero modelinin arka tarafında ise 22.6 MP çözünürlüğünde bir kamera, ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde de bir selfie kamerası yer alıyor. Cihazın ağırlığı ile dikkat çekeceğini söylemiştik. Bu cihazın toplam ağırlığı ise tam tamına 146 gram. Bu ağırlık sayesinde gerçekten dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca Aquos Zero modeli, kutusundan Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte çıkacak. Aquos Zero modeli batarya olarak, 3130 mAh'lık bir batarya kullanıyor. Hem donanımsal hem de tasarımsal özellikleri ile dikkat çeken Aquos Zero, ağırlığı ile de çıtayı bir üst basamağa çıkarmayı başarıyor.

Ülkemizde ve dünya pazarında çok da popüler olmayan şirket, kendi anavatanı tarafında oldukça popüler ve sıkça satın alınan telefonlar üretiyor. Eğer cihazları bu şekilde yayılmaya devam ederse yakın zaman içerisinde dünya pazarında da hatırı sayılır bir yer edinecektir. Aquos Zero modeli, piyasaya yaklaşık olarak 650 dolarlık bir fiyat etiketi ile birlikte çıkacak. Ayrıca telefon şuan da Tavyan tarafında satışa sunuldu.


Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'deDünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de
Yeni akıllı giysiler ile ütü ve yıkamaya son!Yeni akıllı giysiler ile ütü ve yıkamaya son!
Akıllı Telefonumuzu Şarj Ederken Sıkça Yapılan HatalarAkıllı Telefonumuzu Şarj Ederken Sıkça Yapılan Hatalar

PAYLAŞ