Shadow of Tomb Raider'ın geliştirme aşaması tamamlandı - Haberler - indir.com

Shadow of Tomb Raider'ın geliştirme aşaması tamamlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 13:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Video oyun dünyasının en sevilenlerinden biri olan Tomb Raider serisi, yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider ile oyuncularıyla buluşacak. Oyun duyurulduğu andan itibaren, oyuncularında büyük bir heyecan yaratmıştı. ilk olarak sızıntı bilgiler ile gündeme gelen yapım hakkında, daha sonra resmi açıklama yapıldı ve bazı bilgiler de oyun severlerle paylaşıldı. Shadow of the Tomb Raider'dan bir süredir ses gelmiyordu. Eidos Montrêal tarafından geliştiriciliği üstlenilen ve Square Enix'in de yayıncılığını yaptığı Shadow of the Tomb Raider sessizliğini bozdu ve beklenen bir haber ile gündeme geldi. verilen bilgilere göre, oyunun yapım aşaması tamamlandı.

Shadow of the Tomb Raider, oyuncularının karşısına çıkmaya hazır

Sevilen serinin yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider, Tomb Raider efsanesinin son oyunu olarak Eylül ayında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Shadow of the Tomb Raider için yoğun bir çalışma gerçekleştirildi ve sonunda oyunun yapım aşamasında sona ulaşıldı. Oyun ilk olarak oyuncularla 1996 yılında buluşmuştu ve o günden beri video oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olarak, yeni oyunlarıyla piyasaya çıkıyor.

Tomb Raider serisi, 2013 yılı itibariyle serinin üçüncü çağı olarak nitelendirilen, yeni bir maceraya adım attı. 2013 yılındaki oyunu, 2015 yılında çıkan Rise of Tomb Raider takip etti ve şimdi de aynı serinin devamı olan Shadow of the Tomb Raider oyuncularla buluşacak. Shadow of the Tomb Raider'ın çıkış tarihini hatırlamak gerekirse, 14 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.





PAYLAŞ