Shadow of the Tomb Raider'da Maya kıyameti konu edilecek - Haberler - indir.com

Shadow of the Tomb Raider'da Maya kıyameti konu edilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-02 00:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarının en iyileri arasında yer alan Tomb Raider serisi, Eylül ayında yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider'la raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Shadow of the Tomb Raider, oyun dünyasında şimdiden merak ve heyecan uyandırmış durumda. Oyuna dair bazı bilgi paylaşımları, merak edenlerle yapılıyor. Shadow of the Tomb Raider'a dair gelen son bilgide, oyunun konusu hakkında fikir sahibi olundu. Eylül ayında çıkacak olan yeni Shadow of the Tomb Raider'da, Maya kıyametinin konu edileceği bilgisi verildi. Mayalar kıyamet için çaba gösterirken, Lara Croft Maya'ların önüne geçmek için savaş verecek.

Shadow of the Tomb Raider senaryosu, şimdiden ilgi gördü

Shadow of the Tomb Raider'a dair oyun tutkunlarıyla yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Bu kez, oyunun senaryosuna dair yeni detaylar verildi. Tomb Raider, genel anlamda değerlendirildiğinde de oyun dünyasının en çok sevilen serilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Square Enix, Tomb Raider'ı 2013 yılından aldığından beri, seriyi ciddi bir yükselişe geçirdi. Serinin son oyunu Shadow of the Tomb Raider'la da bu yükselişi sürdürmeyi amaçlıyor gibi görünüyor.

Shadow of the Tomb Raider'da Maya kıyameti konu edilecek. Bu macerada, Lara Croft dünyayı Maya kıyametinden kurtarmaya çalışacak. Oyun daha çok uçsuz bucaksız ormanlarda geçecek. Yok olduğu düşünülen Maya ırkı ile bu ormanlarda yollarınız kesişecek ve macera böylece başlamış olacak. Fiyatı 209 TL ve  299 TL arasında değişen Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.





PAYLAŞ